Jump to content
LIN?RDS

Miris Aktieris Maikls Dunkans

Recommended Posts

file42642926_690e13a6.jpg

 

 

Pirmdien, 3. septembrī, 54 gadu vecumā miris amerikāņu aktieris Maikls Klarks Dunkans (attēlā), kurš pazīstams pēc savām lomām filmās Zaļā jūdze, Armagedons, Pērtiķu planēta, Grēku pilsēta un citām.

 

 

 

 

Kā ziņo aģentūra Associated Press, Dunkans miris slimnīcā Losandželosā, kad klīnikā bija nogādāts pēc sirdslēkmes. Saskaņā ar paziņojumu, ko izplatījis aktiera aģents, jūlija vidū Dunkans pārcietis miokarda infarktu, no kura tā arī nav spējis atgūties.

Dunkans dzimis Čikāgā 1957. gadā, sākumā strādājis par miesassargu, aizsargājot tādas slavenības kā aktieri Vils Smits, Martins Lourenss, Džeimijs Fokss, reperis Notorious B.I.G. Tieši pēc repera nogalināšanas Dunkans arī pameta šo nodarbi.

Aktiera karjerai viņš pievērsās salīdzinoši vēlu, būdams gandrīz 40 gadus vecs. Sākums piedalījies dažādās maznozīmīgās filmās un seriālos, līdz par 1999. gada filmu Zaļā jūdze tika nominēts "Oskara" balvai kā labākais otrā plāna aktieris.

Bez piedalīšanās kino lentēs Dunkans ierunājis arī vairāku animācijas personāžu balsis, tostarp multfilmā Kung Fu Panda.

Dažus gadus pirms nāves Dunkans kļuva par veģetārieti, un šogad filmējās arī dzīvnieku tiesību aizsardzības organizācijas PETA reklāmas filmiņā.

Plānots, ka tuvākajā laikā iznāks vismaz divas pagaidām nepabeigtas filmas ar Dunkana piedalīšanos, turklāt tajās aktierim ir galvenā loma.

 

Pašam aktieris ļoti patika un žēl par viņa pāragro nāvi. Domāju, ka tajā vismaz daļēji var vainot veģitārismu. Izrādiet kādu cieņas pazīmi un iztiksim bez "pohuj" komentāriem.

 

 

 

Avots:

Delfi

Link to comment
Share on other sites

noobs

 

es ceru ,ka tādi kā tu tiks aiz pautiem pakārti kanalifācijā ar galvu uz leju - Sūdos!

 

 

Runājot par aktieri <3 par godu viņa nāvei būs jadābū visas filmas ar viņu :< ,ja nemalods filmā "Armagedon" viņš tēloja "Lāci".

 

386003_10151048781626840_1977025827_n.jpg

Edited by Valts
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×