Jump to content
conca

Treneris Loh

Recommended Posts

| ADMIN: Treneris

| BANNED NICK: Koncinjaa

| REASON: iemacies runat

| STEAMID: STEAM_0:0:1120597754

| IP: 46.109.251.23

 

http://identy.lv/ban......

 

Kā jau puse zin, Trenera lietošanu ar acc, tad nu jā. Krč iekš ct iegāja kādi 4purni, pārmetu kanepi, jo viņš bija pēdējais un fantom, jo viņš bija pirms pēdējais. Šīs sāka pīkstēt, kāpēc pārmetu fantomu un tādā garā, teicu lai iet dirst, jo traucē vadīt dienu, ar savu pīkstēšanu...ok tad nobanoja ar reasonu "iemācies runāt', čalīts jūtas varens, par pārējiem mirstīgājiem... :) Man tiešām vienalga uz bano, bet rīcība no viņa ir nepamatota, kā jau nav pirmo reizi.

 

http://failiem.lv/u/......

 

47p.

 

 

 

 

 

Tavā kontā +1wp, par tēmas virsrakstu ( topic title ). /babbuc/

Edited by babbuc
Link to comment
Share on other sites

Lab koncinja netelo te gudro sievieti.Ja tam es piekritu Kanepe bija pedejais ct pec tam kautakada mazuliite vai kautka ta un tikai pec tam FANTOMS un tu FANTOMU parmeti atrak,saki kautko peksi traucet ct vadit.Bet to lai spriez BT ( un Ludzu mani neapsauka pa LOH )

Link to comment
Share on other sites

Lab koncinja netelo te gudro sievieti.Ja tam es piekritu Kanepe bija pedejais cs pec tam kautakada mazuliite vai kautka ta un tikai pec tam FANTOMS un tu FANTOMU parmeti atrak,saki kautko peksi traucet ct vadit.Bet to lai spriez BT ( un Ludzu mani neapsauka pa LOH )

Āā, Ok Piedot Lūdzu neskaitijos konsole lejā, redzēju ka Kanepe un augstāk fantoms, neredzēju ka zem kanepes tas mamucītis. :) Un Fantomu es pirmo nepārmētu, pārmētu pirmo Kanepi.;)

Bet bans nepamatots.

Edited by Koncinjaa.
Link to comment
Share on other sites

Reāli tajā JB paliek kā bērnudarzā.Par katru sīkumu uzreiz bans,nekas netiek atrisinats pārunu ceļā!Admini nespēj sadzīvot savā starpā,jo visiem gribas savus +10cm parādīt!Izskatās,ka puse tajā JB būs jāatlaiž no amata.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×