Jump to content

Janiit`s

oldschool
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

About Janiit`s

  • Birthday 12/26/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Janiit`s's Achievements

  1. Janiit`s

    Musician.

    5/10 Nezinu, Latviešiem nesanāk! Vienmēr ir licies un lkm arī liksies, ka tikai Melnajiem šī stila mūzika sanāks! Mana piedāvātā dziesma: https://www.youtube.com/watch?v=mC-Zq0AIkiI
  2. Janiit`s

    DOWNTIME

    poh viss pārējais, dodiet man dd2....
  3. Janiit`s

    Sochi 2014

    Čehija 2 : 4 Zviedrija Latvija 2 : 5 Šveice
  4. 1.2. stepinjsh 77.93.1.77:27005 3. http://failiem.lv/u/erbleuw 4. pēdējie 3-4 round`i. 5. FK 6. @ Demo redzams, ka spēlētājs, kurš atrodas CT, dueļa laikā paņem ak un nošauj pretinieku, kā arī FK, kur nošauj ieslodzīto, kad kameras vēl nav atvērtas. 7. @ JB P.S LIELS PALDIES ANSI, KA IZSKATĪJI DEMO, KURU IEMETU @ SHOUTBOX. TIEŠĀM IEEKONOMĒJI MANU UN CITU BT LAIKU, LAI NAV JĀTAISA LIEKA SŪDZĪBA.
  5. 1. .:FAQ:. LastMod 2.forumā nekur nevar atrast + Simplijs kuce melo. 3. Personīgais demo nav, jo biju jau serverī pēc bana. @ HLTV ''de_dust2 14.12.2013 21:13'' šis demo. Vajadzētu būt ap plkst. 21:20-21:40. 4.- 5.Ja admins redz ka kāds no citiem adminiem pārkāpj noteikums viņam par to jāziņo forumā rakstot sūdzību vai vēršoties pie servera administratoriem! BANOT IR KATEGORISKI AIZLIEGTS 6. Serverī redzu, LastMod sēž specos un draud psai`am, ka banos, jo kicko viņu ārā. Ņēmu to LastMod un arī izkickoju 1x, jo nav ko prosta tupēt specos un vnk draudēt cilvēkiem. Puika domā, ka es visu laiku viņu kickoju un izbanoja mani. Unban dabūju, bet vēlos, lai tiek izskatīts šī jaunēkļa spējas rīkoties ar acc, jo redzēju, ka viņš diezgo daudz nefiltrē no tā. 7.DD2
  6. Tā, puis! 1. Pirms kādam piesien vainu, uzzini, vai tiešām viņš bija vainīgs. Manā gadījumā tevi kickoju 1x, kad sēdēji specos un draudēji psai`am ar banu. Par pārējiem kickiem neesmu atbildīgs. 2.Ja admins redz ka kāds no citiem adminiem pārkāpj noteikums viņam par to jāziņo forumā rakstot sūdzību vai vēršoties pie servera administratoriem! BANOT IR KATEGORISKI AIZLIEGTS.(šito smsņiku neuzskatu par adminu) 3. Nesaukājies Klāv!
  7. Šoreiz viss bija tīri un paņēma mani, kad undefoju c4! Pārskaitījums 1id cash apmērā veikts, vēl 3 id cash palikuši, sarosās zēni.
  8. Kas par nabagu, es biju nolagojis un kompītim rr taisīju Tas, kurš mani novāks ar knife, dabūs +1 id cash no manis
  9. Iebāziet pub`u sev vienā vietā.... Sapisīs kārtējo reizi tikai dd2, pāris reizes jau atceros, kad pub uztaisīja, mēnesi tauta bija, pēcāk visi aizpisās un vajadzēja atkal vairākus mēnešus lai dd2 paceltu normālā aktivitātē. Par sniegu - kkā pajāt, katru gadu pirms z-svētkiem ir bijis - ne traucē, ne īpaši patīk viņš.
  10. Arī nekad tādas problēmas nav bijušas. P.S. DD2 only
  11. Janiit`s

    DD2 nThe^

    http://identy.lv/bans/index/54608 T.C.
    1. Show previous comments  1 more
    2. Janiit`s

      Janiit`s

      Man bail zvanīt. Gan jau jaunieša, jā. :D

    3. FooT

      FooT

      90901001 zvaniet man

    4. TheZIXIS

      TheZIXIS

      nu i nah tas nr visur jāmētā :facepalm:

  12. Tevi par ip mainīšanu arī derētu nobanot. Vairākas reizes jau redzēju Tevi serverī pēc MESHUGAH`na banāna, vnk nepaspēju nobanot. Pisies!
×