Jump to content
gocha

Riteņa Restaurācija.

Recommended Posts

l_7666274.jpg

 

 

Sveiki, visiem lasītajiem, man kaut, kas ne ta ir noticies ar garo a burtu, bet ceru, ka tas jums neērtības nesagadās.

Man žēll, ka rakstu tik maz, bet laika ir tik cik ir un arī nav īsti to tēmu par kuram varētu rakstīt, jo vai nu citos blogos tas ir aprakstīts, vai arī tā tema neparak visiem interesēs.

Vienu dienu ar klasesbiedru radās doma, ka varētu iespējams pamēģināt nopelnīt kadu naudu un pie reizes pašiem interesē un patīk ta lieta. Nu tad vienu dienu arī sakam rīkoties un braucām iepirkt detaļas, lai vai cik smieklīgi dažiem neliktos, bet tā bija latgalīte, kur daudzi jau zin, ka tur ir atrodams viss, kas vien ir nepieciešams un vēl vairak.

Lai arī dažiem liekas, kas ta tur ir ko darīt, tad jūs kļūdaties, slīpēt vajadzēja visas lietas, jo taču ir jākrāso pa jaunu un tur nevar, tā pa roku galam. Un jāpiekrīt, ka arī lēti tas beigās neizmaksā, bet nu, kas nu kuram ir daudz. Viens fiksīša ritenis izmaksāja mums ~90 Ls (3 krāsu bundžas, rāmis, stūre, pedāļi, diski, kameras, apvalki, sēdeklis, slīpapīrs, grunts un ieguldītais laiks visā procesā.)

Laiks apmēram kādā var uztaisīt tādu riteni ir aptuveni no ~nedēļas līdz 2 un vairāk, bet tas jau vairāk atkarīgs no jūsu vēlmēm. Ja tiešām apsver tādu domu, ka varētu iegādāties, tad droši varam satikties un atbildēt uz visu interesējušiem jautājumiem, protams daudzi domās kāda kvalitātē ir ritens, bet ja kaut, kas notiks mēs noteikti varēsim palīdzēt un sataisīt, jā detaļas ir no latgalītes, bet domāju, ka tas nav noteicošais tam, ka ritens ir slikts. Viss pēc atjaunošanas izskatās, kā jauns ritens tikko izbraucis no veikala.

 

 

l_270057179.jpgl_270057184.jpgl_270057190.jpgl_270057196.jpgl_270057200.jpgl_270057206.jpgl_270057214.jpgl_270057219.jpgl_270057223.jpgl_270057233.jpg

 

Atvainojiet, ka bildes ir tik lielas, kādas tās ir..

Bet, lai jums labāk redzēt, saprast to lietas būtību, kādā viss notiek. Domāju, ka rezultāts nav slikts un šajā bildē arī nav gala rezultāta, ķēde nav nostiepta un vēl daži sīkumi, bet principā braucoš ritens.

 

Tā apmēram viņš beigās izskatās, nezinu man jau patīk, ceru jums arī patiks tas, ko daram. Šis nav tas ko mēs paši veidojam, bet ļoti līdzīgs princips un arī izskats, protams citas krāsas un vēl dažas nepabeigtas sīkas lietas.

Ja beigās izrādīsies, ka tiešām jums interesē šis piedāvājums tad labrāt jums uztaisīsim jūsu riteni pēc jūsu vēlmēm.

Šajā gadījumā ja esat ieintersēts šajā lietā droši sazinieties ar mums personīgi.

Būtu ļoti jauki, ja visi jautājumi un jūsu saziņa notiktos ar Mārtiņu Biti!

Sīkāk par cenu tikai privāti.

Mārtiņš Bite (http://www.draugiem.lv/user/1030287/) ; skype – bitiic13

Gatis Smiltiņš (http://www.draugiem.lv/user/3502406/) ; skype – gatis.smiltins

Ja arī šie veidi jums neder, tad droši sazinieties privāti vai šeit, vai twitter, katrā gadījumā noteikti zināsiet, kā to izdarīt.

 

Vēl mēs esam atrodami -

 

Protams arī pastāv iespēja, ka jūs savu veco riteni dodat mums un mēs to restaurējam pēc jūsu vēlmēm un prasībām.

 

Tā nav domāta, kā reklāma, ceru ka jūs arī to neizdzēsīsiet, iespējams kādam tas varētu interesēt.

Edited by mangarsocepumi
Link to comment
Share on other sites

pats ar sito nedaudz nodarbojos. Gan ar riteniem, mopediem,rolleriem,močiem un ne tikai ari tūnējam un taisam.

 

Darbs labi izdevies. Darbietilpigs gan tas ir loti. Vaig pacietibu un prieku darbam lai to padaritu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×