Jump to content
rietumbloks

The Terminal

Recommended Posts

terminal.jpg

 

 

Nosaukums: The Terminal / Lidosta

Žanrs: Komēdijas, Drāmas, Romantiskās filmas

Izdošanas gads: 2004

Lomās: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Chi McBride, Diego Luna

Režisors: Steven Spielberg

Info: http://www.imdb.com/title/tt0362227/

Apraksts:

 

Viktors Navorskis ielido Ņujorkā no Austrumeiropas tajā pašā brīdī, kad viņa dzimtenē sākas karš. Par cik viņa dzimtenes valsts statuss ir mainījies, Viktora pase kļūst nederīga un viņam nākas aizkavēties Kenedijas lidostas tranzīta nodalījumā. Viktors nerunā angļu valodā, tādēļ neviens nevar sarunāties ar viņu tāpat kā viņš nevar sarunāties ar citiem.

 

Gaidot šīs konflikta situācijas risinājumu, Viktors daudzu mēnešu dienas un naktis pavada starptautiskajā terminālī. Taču viņam kaut kā izdodas adaptēties un viņš pat ierīko lidostā sev dzīvesvietu.

 

Tajā pat laikā Viktors pastāvīgi iekļūst dīvainās un nejēdzīgās situācijās, saskaras ar birokrātiskās kārtības absurdumu un ar ierēdņu ambīcijām, kā arī ar dāsnuma un augstsirdīguma izpausmēm. Kad Viktors satiek skaisto stjuarti Amēliju, viņš saprot, ka ir atradis savu mīlestību..

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=IqgzXQ3b0nU

 

 

Manas domas par filmu:

Filma ir ļoti laba, viena no manām iecienītakajām. Šeit filmā ir labi parādīts tas, kad neviens tev nepalīdz un tev pašam ir jaizdzīvo, vismaz, paldies Dievam, cilvēkam nebija jādzīvo zem tilta, bet vienalga, viņš turējas braši un izpildija solijumu. Iesaku visiem kuriem patīk drāmas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×