Jump to content

TruE. Liepajnieks

Lietotājs
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About TruE. Liepajnieks

  • Birthday 11/13/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3778 profile views

TruE. Liepajnieks's Achievements

  1. Varbūt patin uz beigām. Varbūt tur sāksies šodienas demo. Who knows.
  2. Sūdzība NR #2 Pārkāpēja niks attēlā redzemie CT : Pārkāpēja IP TURBULENCE' 89.191.114.13:27005 Brunais Calis.* 89.201.126.174:27005 DEMO : http://failiem.lv/u/ittrrar Viss demo. Tur tik kādas 2-3min ir . Massveidu FK. Visus terorus, aizved kautkur un šauj nost. HAVE FUN NE? Jailbreak.
  3. Labs Google cam 360 effekts. Esam nonākuši nākotnē
  4. vēlos saņemt award uz šādu : ID Oldschool http://www.bildites.lv/images/omd4w0z77wo926926ar3.png
  5. Mazais puisīt Ej un izaudz. Domāju ka Tēmu var slēgt. KNE pieņēma lēmumu, esmu nosūtijis IP adresi. Domāju kad šāds cilveks , ar itkā "skaistu" raksturu ID nav vajadzīgs. Pietam ar SMS ACC. (shame) Viņš tikkai bojā, visu IDENTY kopestisko ainu. Ja vēlies brūķēt muti un izrādīt savu stulbumu - tad raksti man PM un beidz spamot forumā, un krāt rakstus, līkroci.
  6. un? tu jau mani uz 3h nobanoji. Tāpēc tas screenšhot neuzko neattiecas. un būtu jābeidz šeit tev tizli spamot.
  7. ām tā nav tā karte - uz šo tēmu tas neattiecas.
  8. Ām noklausies vēlreiz tu dal**** jo sākuma saki : kam vissvairak hp tas izdzīvo , a pēctam, - kam viss mazāk. Otrkārt, tu nošāvi to čali pa kreisi , kurš lēkāja. Taka sīkais aizver savu muti !
  9. Sadabūšu rokā IP: nosūtīšu vēstulēs, tad kad viņš ieies pa jaunu
  10. Pārkāpēja niks : Valca08 Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) nepastijos. Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem)http://failiem.lv/u/shoxsht Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums 7:34:00 Pārkāpums (piem. wallhack) Freekill , x2 . Tak mudaks nedz admins. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu. Viņš teica izdzīvos tas kam vairāk HP, pēctam saka, teicu kam mazāk hp. un kad teicu ka likšu demo@forums, viņš teic ka redz šim po*** . Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, dr) JB.
  11. Kā rakstīt sūdzību par adminu! 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles : Karamele [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Karamele [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'idp games' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:123441722' [AMXBANS] Your IP: '87.110.72.71' [AMXBANS] =============================================== 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Cilvēkiem neko iepriekš nepaskaidrojot vienkārši sāk kautkādas idp games! who cares viņas, ja es nošauju ct 1x ar AK tad uzreiz ir jābano? 3. Screenshoti vai demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" demo links: http://failiem.lv/u/dvysvad 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību 1min pirms demo beigām 5. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) : STEAM
×