Jump to content
LIIFS

PUB

Recommended Posts

Es vēršos pie jums ar savu ideju , tātad sākšu ! 

ieejot PUB serverī , lai skini un naži u.c lietas nebūtu pa brīvu vajadzētu izveidot ''Case system'' kur par IG naudu var vērt PUB skinus un nažus .. tā būtu manuprāt ļoti interesanti un piesaistītu vairāk spēlētājus palikt iekš PUB. 

Link to comment
Share on other sites

Nav jēga uz csgo domāt pluginus, vēl nav zināms kad vispār mēs dabūsim cs2 serveri kurš labi ies.  Bet nu Hz, itkā ideja laba bet neredzu kur tas piesaistītu vairāk cilvēkus, ja liela daļa spēlē šajos serveros tikai lai pickotu savus krutos 100k skinus.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau visam tas āķis , kad viņi nevarēs PUB dabūt jebkādus skinus .. tikai tādus ko unboxos no case ! un tas ir arī sava veida stimuls , lai paliktu ilgāk PUBĀ , jo , tad visi varēs pēctam mainīties ar skiniem utt ! 

Paldies ! 

ar cieņu : Dailis ! 

Link to comment
Share on other sites

Es kā sasmirdis, vecs pirdiens uzreiz tās negatīvās lietas par šito iedomājos : 
1) underage gamblings ir miskaste, kuru nevajag promotot
2) normāli strādājošs pub servax tā pat ir pilns uz peak stundām, tad sanāk, ka man jāiegrūž 30+ jevro, lai man paveiktos, izceltu skinus, kurus gribu un tad vēl par vipu jāmaksā, jo netieku serverī bez slota. Kāpēc lai es tā vietā vnk neatvērtu skinus, kurus varu pārdot tālāk?
3) būs jauns raksts sudzības.elve, ka mēs tikai atņemam naudu un neko labu nedodam pretī, kad tas 11gadīgais Pēteris no jelgavas nopirks 40 kastes ar mammas kredītkarti, savāks pilnu vasjas ezera dobuma kolekciju ar highest float p250 Sand Dune un tad māte viņu tā atspārdīs, ka draugi domās, ka viņš ir mainījis dzimumu un tagad ir Petra.
4) kāda būtu adekvāta cena tādām kastēm un kāds būtu adekvāts procents uz augsta līmeņa skiniem? 

Vispār jau doma nav slikta, būtu nice kaut kādu iekšējo tirgu uztaisīt, kur cilvēki ar šito ņemas, bet nu blyats, sapņot ir skaisti.
Ceru, ka neuztver baigi nopietni manis rakstīto, es tik tā pasviežu šeit savas pārdomas. Like par topika izveidi un idejām kā uzlabot puba spēlēšanu! one love :PepeHeart:

Link to comment
Share on other sites

On 9/14/2023 at 4:23 PM, faz said:

Respektīvi , es labāk iegrūžu 1x mēnesī serverī tos 30e un atveru skinu labu vai nazi , nekā nogambloju daudz vairāk un nedabūn neko , neuztver personīgi , kā jau mineju šeit tik ar domām apmainamies ! 

protmas visiem nav tāda situācija, kā man ! bet fakts , kad uztaisītu tādu sistēmu , lai cilvēkiem būtu kāds potenciāls , lai spēlētu , un ne tikai par IRL naudu varētu dabūt to ingame naudu , bet par killiem un rank up arī ! 

Paldies vecais par savu viedokli ! 

Ar cieņu : Dailis 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×