Jump to content
Subwaypalm. =)

Admins s1lvers...banāns...

Recommended Posts

Disconnect: You have been banned from the server
 
SERVER: [LV] LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE
ADMIN: weak as fuk
REASON: Wallhack
TOTAL: permanent
TIME LEFT: permanent
.
 
Tāda sajūta, ka admins pat nespecoja... vnk ieraudziija ka skilled un viss... bans...
 

 

Bans saņemts 12 , 13 raunds... 

vēlētos paskaidrojumus no admina... un vismaz 3 momentus kur ir wallhaks... 
uzgērbjot austiņas... viss paliek skaidrs... Admins laikam pats silvers...

https://steamcommunity.com/id/eix2a93/steam links... tur screeni ir...)

Link to comment
Share on other sites

noskatijos demku jo bija garlaicīgi, tev timings ir pārak labs vai arī tu esi vienkārši luckiest man alive. tie roundi kur tu gāji ct side ar awiku midā, tev pēc būtības vajadzēja expectot peeku gan no garāžas gan no boosta, bet tieši tajos roundos kad neviens nebīja garāža, tu biji tik confident ka pat double scopoji uz boostu. kad tu turēji angle ar awiku tev reakcija vienmēr bija on point. un arī 11,12, vai 13 roundā (neatceros kurā) kad jūs bijāt 2v1 un pēdējais ts bija mainā, tu site tik skechy chekoji, kaut ko skrēji ar nazi itkā viņš nevarētu būt site kaut vai viņš varēja taja situacija but jebkur, tad tajā pašā raundā pēc tā kad tavu teammatu nošauj un pretinieks sāk skriet cauri tam molijam tu viņu prefiro pirms redzi. vēl arī bija tas kad tu gāji uz b vienmēr zināji vai peekot vai nē, tad kad bija awiks pretī nevienu reizi neizpeekoji, bet tad kad nevina nebija confidently pushoji. bīja arī viena vieta kur pastijies uz pretinieku tieši virsū caur sienu, bet tā varēja būt veiksme. Kappa

Link to comment
Share on other sites

11. raunds - skatoties midu ar AWP, daudz negaidīji garāžu un momentā sāki skatīties boosta pozīciju nenovirzoties, zinot, ka tur kāds būs. Citos raundos tu svārstījies starp garāžu un boostu, bet šeit tā kā zinādams tikai uz boosta. Aizdomīgi.

22:26 - šaujot no toxica, atkāpjoties, pārliki mērķi precīzi uz pretinieka caur garāžas metāla sienu un izšāvi. Tāda sajūta, ka aizmirsi, ka pretinieks ir aiz sienas. Brīdī, kad saprati, pārstāji šaut.

23:30 - perfekts taimings caur smoke. Esot pavisam godīgi, mēs cs spēlētāji +/- zinām defaultos taimingus, kad pretinieks izmet smoke, un kad sāk skriet cauri. Tādā gadījumā tīri veiksmīgs šāviens. Bet.... tas atkārtojās vēl vienu reizi tajā pašā demo. Hmmmmm.

30:40 - šis moments lika nedaudz pasmiet. Taisījies skriet ārā no garāžas, bet, kad saprati, ka pretinieks ir aiz white boxa, tad tajā pašā momentā atkāpies un precīzi notēmēji kur viņš būs. Nevis virs kastes, bet kastes sānā.

 

Teikšu kā ir, šajā demo, manuprāt, ir pārāk daudz momenti, kurus nevar neievērot. Labi, pieņemsim, ir pāris šur un tur. Bet, ja tas konstanti atkārtojas visa demo garumā, tad jau jāsāk domāt par kaut kādu patternu šeit. Pietam, tie perfektie pre-aimi, kuros pretinieks izlien no stūra, un tu milisekundē nošauj, jau ir dead giveaway, imho. Nevienam cilvēkam nav tādas reakcijas, ja vien tas cilvēks neizmanto palīgprogrammas. Arī dzan tie ļoti tuvie wallbangi iz sērijas "es pašaušu bišku garām, cerams pretinieks pats ieies crosshairā, lai izskatītos, ka man noveicās" etc.

 

Un tos screenshotus vari iebāzt tur, kur nespīd. Nevienam nekrata tavs ranks, nedz tavi MM rezultāti. Pilnīgi bezjēdzīgi.

 

Bans paliek.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×