Jump to content
ziepe

JB ieteikums

Recommended Posts

Sveiki lasītāji!
 

 

Intro:
 
  Šodien ieeju serverī, tikko sākusies mape, vēl 30min mapes laiks atlicis... Skatos vēl 6 teroristi dzīvi no 12. Domāju, aa ok, tad jau drīz tikšu spēlēt. Bet tad es klausos, ka līderis saka "amm, te ir daudz ko dariit, bet ko lai dara... Ko jūs Teroristi gribētu darīt??" Tad nu kā gadījies kā ne, pagājušas teju piecas minūtes līdz sākās nākošais raunds.

 

Tad man galvā iešāvās ideja.

 

1.  Gribu padiskutēt par iespēju organizēt līderu eliti - respektīvi raundi/mapes, kas novadīti kvalitatīvi un izklaidējoši, bez liekvārdības un liekām izdarībām. Vienuvārdu sakot :

   Vai būtu korekti pirms nākošās mapes sākuma pieteikt, ka šajā konkrētajā mapē (30min) nedodot iespēju spēlētājiem no malas pievienoties CT. Pirms mapes cilvēki savācās un pēc izstrādāta/neizstrādāta plāna raiti novada raundu pilnībā izmantojot visas mapes dotās iespējas. 

 

Thoughts?

 

 un vēl viena lieta:

2. No rīta biju iegājis citā serverī, un pamanīju, ka viņiem ir kaut kāda bandu sistēma (izvēlne), puse bija krieviski, boļše ņepoņemaju. 

 

  Tātad, apvienojot šo bandu sistēmu varētu izveidot in-game grupas, jeb Līdera/terorista/vnkSarga atbilstības levelus/statistiku, or something, kaut ko kas JB padarītu interesantāku, jo cilvēkiem patīk mērīties ar nospēlēto stundu skaitu serverī.

 

Iespējamie objekti:

  • Kills as Leader/Guard/Terrorist
  • Longest time alive as Leader/Guard/Terrorist
  • Round wins as Leader/Guard/Terrorist
  • Rec from other players as Leader/Guard/Terrorist

Thoughts?

 

 

                                          

 

Vēl paralēli serverī praktizēju 

  • 3vārdu spēli.

Līdzīgi kā vārdu spēlē, tikai šajā Līderis nosauc burtu uz kura T jāuzraksta trīs lietvārdi.

 

  • Karjeras diena

Izlozes kārtā 2-3 spēlētāji tiek izsaukti uz pārrunām. Tiem tiek iedots mikrafons un 3 vārdi kas jāiesaista pieteikumā konkrētai profesijai ko nosauc Līderis. Pieteikums ne ilgāks par 30sekundēm. Labākā, oriģinālākā, precīzākā pieteikuma autors izdzīvo.

 

Link to comment
Share on other sites

Pārāk pokemoniskas tavas idejas izklausās par visām grupām etc, nesapratu tavu ideju par "līderu eliti" ,kā arī jau cik esmu dzirdējis nebūs tāds kā ir citi serveri, par spēlēm beigās  3vārdu spēli jau serverī izmanto un karjeru diena ir kārtējā cancerous diena pēc manām domām.

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Nevis karjeras diena, bet karjeras spēle.

 

Nē.

 

Tā kā ir daudz oriģinālu spēļu no mūsu puses, pagaidām neviens no ieteikumiem netiek pieņemts. Karjeras dienu var vadīt tāpat vien raunda laikā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×