Jump to content
piko

Laptopa lādēšanas problēmas

Recommended Posts

Čau, vecie labie!

Vēršos pie jums ar man nepatīkamu problēmu. Kompītim kaut kas aizmetis ciet. Ir man tāds lenovo y50-70, spēcīgs un skaists kompītis, tādēļ arī tik ļoti žēl par problēmu. Visu laiku viss bija kārtībā, ar lādēšanu nekāds problēmas utt. Bet šodien, pēkšņi, stāvot pie lādētāja man sāk mirgot power poga un baterijas lampiņa uz kompja. Man tāds wtf. Okei, izspraužu ārā. Spraužu vadu atpakaļ un viss, man vairs neko nelādē. Kamēr kompis ieslēgts, varu spraust cik gribu, bet nelādē. Nekāds reakcijas. Nepārādās pat tas ka pie vada. Taču baterijas indikators deg visu laiku. It kā būtu iesprausts. Domāju , ka moš ports vai pats vads čupā, taču tad uzgāju tādu prikolu, ka izslēdzot kompi ārā pavisam , kad visas lampiņas pazūd un tad iespraužot vadu, iedegas lādēšanas lampiņa un ieslēdzot kompi viņš arī lādē. Bet tiklīdz es izspraužu un iespraužu pa jaunu, atkal nelādē. Varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs un varētu dot vismaz mājienu uz kuru pusi skatīties. Esmu mēģinājis visādus sūdus pārinstalēt ko man tur ārzemju forumos met, bet bez panākumiem. Mošk letiņi gudrāki! PAldies!

 

EDIT: tagad vins pavisam izladejas. Sakuma nekadas reakcijas nebija. Pat neladeja vairs kad iesprauda izslegta. Tagad pec kada laicina iespeaudu un mirgo oranza lampina. Ta jau ar nevajadzetu but. Ladesanai butu vnk degosa lampa. Dosu zinu ja kas mainisies, lidz tam, luuuudzu

Edited by piko
Link to comment
Share on other sites

Pirmais variants - baterijai ir pipec, bet tad principā vajadzētu iet arī bez baterijas, ja pierubīts ar vadu. 

Otrs variants - pipec lādēšanas vada portam, neķer savienojumu.

Trešais variants - pipec lādētājam. 

 

Mēģini dabūt citu lenovo lādētāju un pierubīt. 

Vari mēģināt sazināties ar https://www.servicenet.lv/lv/Autorizēts TV  un datoru servisa centrs, maybe viņi arī telefoniski var palīdzēt.

Link to comment
Share on other sites

Varianti un ieteikumi var būt visiem daudz un dikti, tomēr neko nevar pateikt 100%, jo tādiem, kas kaut ko arī rubī, nevis kā šitie spawna pazudušie mazdēli, kuriem tētis visu dara, nevar tev sniegt normālu atbildi, neredzot un neizpētot radušos problēmu. Vienmēr labāk būs reāla profesionāļa viedoklis, kurš ar to pelna naudu, bet ja jau prasi šeit, vari pamēģināt šo:

 

Start -> Device Manager -> pie Battery izvēlies Microsoft ACPI un atinstalē, 2x restartē, 1x vnk izslēdz, paturi pāris min un ieslēdz. Ieinstalēsies atpakaļ, ja kas.

 

Ja neiedarbojas, atinstalē power manager, pēc tam ieinstalē jaunu, (uzreiz sāksies lejupielāde) w7, w8.1. Ja šie varianti nelīdzēs, tad tie būs dzelži pie vainas, nāksies griezties pie speciālista.

Edited by Kronwell. B.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×