Jump to content
Krokodils

Ieteikums @ JB

Recommended Posts

Nedaudz ieteikumi jailbreik serverim .

 

  1. Sargiem jeb ct , lai dot punktus par ( dueļu laikā kad uzvari tev iedod 3 punktus , Nošaujot sarkano ieslodzīto tev iedod 3punktus )
  2. Samazināt shop cenas par 25%
  3. Jaunas dienas : Zombie diena ( Ieslēdzot šo dienu automatiski atveras kameras , ieslodzītiem tiek izdalīt 1.2k dzīvības sargiem 100hp un viņu izvēlētājs ierocis . Dienas uzddevums ir izdzīvot no zombiju uzbrukuma sargiem ir jāšauj zombie un zombie jauzbrūk sargiem ) Hunger Game ( Ieslēdzot šo dienu ieslodzītiem izdala ak47 un usp +granātas viņiem ir 1minutes laika , lai aimuktu projam , pec tam tiek ieslēgts boks . Uzdevums ir izdīvot , izdzīvo tikai 1 šajā dienā . Bet sargam tiek ieslēgts gamemode kamēr izdīvo viens no ieslodzītiem ) Sparta diena ( Sargam tiek izdalīts 255hp un ieslodzītajam 35hp uzdevums ir nodurt cits citu kamēr izdīvo viens )  Narkomānu diena ( Ieslodzītajiem tiek ieslēgtas narkotiku effekts un viņiem jāmūk projām no sargiem . Sargiem tiek izdalīt zeus tikai un vienīgi ar zeusu var šaut ) Naks un Diena ( Šajā dienā sargiem vajadzēs šaut ieslodzītos tikai tad kad ir diena , bet kad ir nakts viņi neko neredz ekrans paliek viņiem melns ik pēc 10sec mainās diena un nakts ) Speed diena ( Ieslodzītajiem tiek ieslēgts liels speed , lai varētu ātri nodurt sargu , bet sargam ir jaizvairās no ātrajiem terroristiem ir jaizdzīvo) Spoku diena ( Ieslodzītajiem jānošauj neredzamie sargi )
  4. Vip sistēma - Aizliegt komandu , lai līderis nevar nomutot ct vipus , Uzlikt , lai par katru nogalināto sargu vipam dot 4punktus , !vipmenu komanda kurā varēs uzvēlētie no vienām lietām piemēram granātu kompletks , gravity vai speeds , 2x lecieni , draw . Īpaš duelis nosaukums vip duelis :D tiek iedots Zeus un gravitācija . Varbūt varētu īpašu mouli priekš vip ieslodzitā un ct ? Tikai vienīgi vips shopa var sev nopirkt vistu kura seko tev pakaļ 1punkts maksā . Pielikt klāt kādu efektu kā trail vai hats utt
  5. Līdera !sm komandas ielikt jaunu komandu kā ding tas ir zvana signāls . !draw , lai sargiem var iedod draw . !team pielikt klāt lai var izveidot 2 , 3, 4 ,5 ,6 ,7 ,8 komandas !voice līderis var iedod voice ieslodzītajam .

 

Edited by rebudijs
2. nebūs. /r
Link to comment
Share on other sites

1. Jā, varētu motivēt ct.

 

2. no.

 

3. dažām dienām ir super no, BET man patīk Spoku un Speed dienas ideja, lai gan vajag atcerēties, ka līderim vajag vadīt, nevis ņemt dienas visulaiku.

 

4. super Jā, jo vipiem vajag jaunas fīčas (daži modeļi, hats, 4 vai 5 punkti par CT nogalināšanu), bet ne draw, trails vai 2x lēcieni.

 

5. Jā par !sm skaņu, !draw tikai līderim un 8 komandas (7 krāsas varavīksnē + baltā)... !voice absolūti nē.

Edited by Analking
Link to comment
Share on other sites

Par 2. runājot vajadzētu samazināt cenu tādām lietām kā speed vai gravity.

Bija jau tāda spoku diena tikai viņu sauca savādāk un viņa bija idp spēlēs

Nakts un Dienu arī var tāpat noorganizēt, kā 1.6 vecajos labajos(labākajos) laikos. :Kappa:

 

 

Mans ieteikums: Piespiest ct izvēlēties kādu dienu ik pēc kādiem 6 roundiem(varat izdomāt paši, kā būtu labāk),jo ir neskaitāmas reizes bijušas, kad visas mapes garumā nav neviena diena noorganizēta.

Edited by Snabulis
Link to comment
Share on other sites

Viss ir labi bet Par cenam nedomaju gan,savadak serverī saksies haos kad visi saks pirkt, pagaidam manuprat ir tapat labi, bet viss pārejais ir ok.

Edited by PoseidonsLv
Link to comment
Share on other sites

1) Jā!

2) Nav vajadzīgs, tādēļ jo būs haos . kā jau te minēja!

3)Varētu, bet vajadzētu tikai Zombie dienu , un sparta dienu , bet pātējais no!

4) Varētu , bet tikai hats, skinu!

5) Ideāli ja būtu šis!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×