Jump to content
Outpace

Sniedziņa acc izmantošana..

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) ABCD3FGH ,jeb Sniedzinsh

2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Admins izmanto savas privilēģijas saviem nodomiem ,kā demo redzams kameras bija aizvērtas un admins abcd3gh izdomā nopirkt respawn un pēkšņi kameras bija vaļā. Pie kameru pogas neviens nebija tikai pats administātors un beigās vel atzinās pats ,ka atvēra kameras izmantojot acc ,jo redz kamerām ir jābūt visulaiku vaļā ,kā arī šo funkciju var iegādāties shopā par 250punktiem. Ar ko citi spēlētāji ir atšķirīgāki par viņu ,ka redz viņam nav jāpērk shopā bet jāizmanto savas privilēģijas? Jā saprotu ,ka noteikums ir nedaudz nepārdomāts par to ,ka kamerām ir jābūt vislaik vaļā ,bet vairāk lielākā daļa adminu šo noteikumu neuztver ,jo uzskata kā es ,ka tas ir stulbi ,ka vislaik kamerām jābūt vaļā,ja ieslodzītais nopērk respawn tad jau arī vajadzētu padomāt vai kameru atvēršanai pietiks punkti vai viņas jau ir vaļā.

3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. https://failiem.lv/u/gdjdhch2#_

4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: demo nav tik garš,šis incidents notika pie beigām.

 

p.s šo noteikumu vajadzētu vainu izņemt vai tiešām visiem aizrādīt ,ka nevar vērt ciet kameras ,jo citi ir izmisumā par to ,jo viens admins dara tā ,otrs tā...

p.s.s negribu piedi*st visu topiku ,bet tu esi vienīgais tāds īpatnis no adminiem kas atver kameras kad viņas ir ciet. :)

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

!rules

 

14) Ja sargs ir vadījis kādu dienu, kas uz doto brīdi norisinājusies iekš kamerām, bet kameras neparedzēti aiztaisās (atkarīgs no mapes), vecie noteikumi paliek spēkā vēl 3 sekundes, ja kameras netiek atvērtas. Ja sargi nespēj kameras atvērt vēlreiz 3 sekunžu laikā - ieslodzītie drīkst darīt ko vēlas(ievērojot vispārējos noteikumus), kamēr kameras atkal netiek atvērtas un vecie noteikumi atkal stājas spēkā.

 

P.S Cilvēkiem, kas nopērk respawn nav jācieš no tā, ka kameras ir ciet.

 

Edited by sniedzinsh
Link to comment
Share on other sites

jo redz kamerām ir jābūt visulaiku vaļā

 

Ja sargs ir vadījis kādu dienu, kas uz doto brīdi norisinājusies iekš kamerām

 

Slikta interpretācija no admina puses. Kamerām nav visu laiku jābūt vaļā. Noteikums attiecas tikai uz to, ja spēle tiek spēlēta izmantojot kameras (kā actually noteikums to skaidri un gaiši pastāsta).

 

P.S Cilvēkiem, kas nopērk respawn nav jācieš no tā, ka kameras ir ciet.

Kāpēc nav? Ct vadot dienu (ja tā nav saistīta ar kamerām) nav tagad ik pa xx sekundēm jāskrien vērt kameras vaļā, lai tikai nedod dievs kāds varbūt reizi piecos raundos izdomā respawn nopirkt.

 

ps, noteikums ir ļoti labs, ja to saprot kā viņš ir uzrakstīts, nevis izlasa to līdz pusei un laimīgs skrien spēlēt aurojot, ka nedrīkst vadīt, jo kameras aiztaisījušās.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×