Jump to content
fani

ctunban sistēma ez

Recommended Posts

Sveiki.

 

Tātad izveidoju nelielu sistēmu, kur  jāatbild uz jautājumiem par cs:go jb servera noteikumiem. Tā kā ideja nočābēja, kad par to tika runāts pats izveidoju.

 

Es jau izveidoju 2 testus, kurā ir 20 jautājumi, bet pašlaik nav pieejami pildīšanai, jo  viņus aktivizētu, tad kāds prasītu unbanu un, tad arī tas cilvēks viņus pildīs. Testam arī taimers uz 8 minutēm uzlikts uzskatu pietiekami 20 jautājumiem pats varu aizpildīt pa 2-3 minūtēm protams es zinu atbildes visas.

 

Es uzskatu samērā noderīgi adminiem. Personīgi es saskaros ar problēmu, kad cilvēks nemaz nezin, kas ir teamspeak3 vai discord. Arī steam voice chat nestrādā vienmēr vienu personu dzird otru nedzird, ja paveicas viss strādā. Par, cik protams ir !buyctunban piedāvāt pildīt testu spēlētajam var pēc nedēļās, ka to es ierasti daru.

 

f0168c4dc5299ef40028c3dc59a09f23.gif

Būtu pateicīgs, ja ieietu un notestētu  lapu. Pašlaik stāv testa aptauja.

http://ezunban.96.lt/ ( Jā zem free host :p gadu vēl būs)

 

Viss manuprāt ir maksimāli vienkāršs un reģistrējoties lietojot simbolus bez garumzīmēm vai krievu simboliem savādāk aptauja neies nemaz ( jā mazs bugs sorix).

 

Un, ja ejat lapā labāk no datora.

 

Varbūt, ko šādu arī identy tomēr varētu izveidot?

 

 

 

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

domāju, ka vajadzēja saskaņot ar vadošajiem un to palaist tikai tad, kad ir viss līdz galam sataisīts

 

bet ideja laba. varētu vēl vēlāk sačinīt, ka gadījumā, ja testu izpilda nepareizi, atkārtoti var pildīt pēc mēneša, bet ja atbild pareizi, tas ir savienots ar baniem un attiecīgajam steam id auto dzēšas ctbans

 

 

 

btw, es izgāzos :D

 

Link to comment
Share on other sites

Ļoti labi ideja! Bet protams, varētu abusot sistēmu, šķietami varētu varbūt forumā ielikt šādu anketu, kuru var izpildīt tikai, ja esi, protams, savā profilā iegājis, pie kura, vienkārši, varētu piespraust savu steam64 id. Overall laba ideja, tikai būtu jaizdomā, kā tieši šo ieviest par labi strādājošu sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×