Jump to content
akka

Diskusija par stewie2k?

Recommended Posts

Mūsdienās e-sports un tehnoloģijas ir ļoti attīstītas,un ir neskaitāmi veidi kā parastie un profesionālie spēlētāji spētu izmantot palīgprogrammas.Piemēram, var pat kaut cik normālākām pelītēm var iestrādāt macro,ka sanāk kā bez recoil gandrīzvai,mainot šos pelītes software profilus katrā "saidā" vienkārši. Ir programma ar visu video,kuru uz ātro nespēju atrast,bet kaut vai kad ir svarīgāka situācija uzspiežot tab nospiežot vēl atsevišķu pogu ieslēdzas aimlocks. Čīteri vienmēr atradīs kā izpausties.

 

Runājot par Stīviju.

Katram spēlētājam paskatoties demo būs šādi tādi fishy momenti,kuros liekas ka ir walls vai kas cits. Pareizi te teica,ka ir arī savs gamesense vienkārši izmantots. Puika vienkārši ir kaut cik "māsterojis" spēli.

Link to comment
Share on other sites

Šeit tas ir tik minimāli, ka brīžiem, pat jāsmejas. Tad labāk uz Subrozas klipiem apskatīties.

Pats savos demo arī esmu atradis jocīgas lietas. Caur sienam skatījies kādu un troļojis pa sienu un tiešām pretī kāds ir. Es domāju, ka jebkuram kam ir gamesense daudz maz būs klipi kur caur caur sienu naturāli uzvelk, un viss, kas cits. Jā tur izskatas pēc lock, bet nu katrā gadījumā nekas neredzēts, visiem pro tā vnk ''sanāk''

 

Bet runājot par pro , es domāju, ka tāda līmeņa spēlētājiem vienmēr būs cilvēki blakus, kas zinās daudz vairāk par to spēli no otra aspekta - palīgprogrammu veidošanas. Tādam līmenim savi cilvēki blakus. Bet mums, manuprāt, to nekad neuzzināt vai lieto kaut ko vai nē. Ir dzirdēts par USB hubiem pelītēs utt, bet tas noteikti nav LAN variants, ja tur kaut kas tāds notiek, tad tādā līmenī, ka mēs pat iedomāties nespējam!

Link to comment
Share on other sites

Labi, Es paskatijos šodien kur tiek pro player exposed - un uzgāju beidzot uz video kā aimlock strādā. 

Teikšu tā - Par stewie2k viņam manliekas bišķiņ savādāk vis notiek - ko nevarētu nosaukt par aimlock - jeb prosta cits aimlocks kurš darbojas tieši kā viņam.

anyway - paskatoties video moš jums radīsies cits viedoklis.

 

Part. 1

 

Part. 2.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×