Jump to content
simplijs

porķiks

Recommended Posts

f1d3KEP.png

 

  • karoč, man jau izskatās op, bet te PWA teica, ka acer siltumvadošās stieples iet pipec.
  • pc prof domas par šo kompi un varbūt iespējas uz letāku variantu lv pieejamajos iveikalos?
  • galvenais, lai lido un maybe var uzšaut go, neko vairāk man nevajag.
  • pārsvarā darbam, skypam un filmām, bet kaut ko labu
Link to comment
Share on other sites

Es domāju,kad ir labs kompītis,un csgo pavilktu. Tik cena liekās mazliet pārspīlēta,vai arī kļūdos,bet domāju,kad pa šo cenu var arī atrast labāku pc! :) 

Link to comment
Share on other sites

Mani vairāk interesē vai tiešām nav labāks variants par zemāku cenu un monthly price un vai acer var nepiepist ilgtermiņā.

Jo pašam arī škiet overpriced mazliet, bet nuuu, tās komponentes liekas jau cool

Link to comment
Share on other sites

Mani interesē portatīvais.

Atkārtošu vēlreiz, ka nav paredzēts geimingam

Vajag, lai kompis ir ātrs un nebremzē, lai var lietot skype, strādāt ar dokumentiem, skatīties filmas un varbūt arī kaut ko uzspelēt.

 

http://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/portativie_datori_un_aksesuari/portativiedatori/asus_x555lb_white_x555lbxo067dkinda this?

Link to comment
Share on other sites

Rate - 6/7

Kapēc? Neizprotu bišk jēgu ņemt šādu portatīvo, ar kuru Tu itkā darīsi daudz darba programmas vidū, kas būs saistīta varbūt ar PS/AutoCad vai pat Vegas.

 

Parasti ar Inteļ pročiem apliek tos portatīvos datorus, kas tieši domāti ar ātro skaitlu/zīmējuma apstrādi, lai varētu ātāk kautko nokompilēt, bet atkal metot tos uz grafisko vidi būs izjūtams diskomforts ( ganjau nepareizi uzrakstiju )

+ Specifikācijas ir labas, bet paskatoties uz tā portatīva dizainu izskatijās, ka nav atkal padomāts par bišķīt platāku gaisa ienākšanas vietu. Tākā uz ilgtermiņu varētu būt traki, ja liksi šo portatīvo uz segām/drēbē, jo viss ātri aizķeps tajā mazajā gaisa tunelī.

 

Alternatīva :

http://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/portativie_datori_un_aksesuari/portativiedatori/hp_355_g2_j4t00eaacb_w81

 

Pa 100Euro lētāks (nosacīti) , bet toties intake vieta ir platāka un zinot hp kalpos labi, ja nu vienīgi neapliesi vai nestrādāsi gaterī ar viņu. xD

Atvēršana būs arī savā ziņā easy, ja vajadzēs nomainīt termo-pastu vai iztīrīt vēja tuneli no nodegušajiem putekļiem.

Vienīgais, kas manā alternatīvā nepatika tas ir, ka 4gb rams tikai, bet opcija ielikt 4gb vēl ir, jo slots apakšā brīvs.

+ Mierīgi var nomainīt tos 500gb uz ātrspējīgo SSD pa +/- 150Euro (120GB vai 240GB(ja ir akcija)) un portatīvais būs bomba.

Var arī savā ziņā, ja atrodi kādu aksesuāru, kas palīdz dzesēt portatīvos datorus varēsi arī overclockot takts frekvenci, lai iegūtu kādu boost apstrādes un grafiskajā vidē.

 

Kautkā tā.

 

/1PWA/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×