Jump to content
KENOBI

�Komēdijas jaukākam vakaram.

Recommended Posts

Šis nebūs ierastais filmu reklamās topiks ar traileriem un garajām atziņām, šajā rakstā es jūs iepazīstināšu ar savu komēdiju izlasi. Varbūt, ka kāds to novērtēs un garlaicības apmāktsm, kādu no filmām arī noskatīsies.. Spoileros varēsiet apskatīt katras filmas traileri.

 

 

1) Spaceballs, jeb ''kosmiskās olas'', filma tika izdota 1987. gada 24. jūnijā. Šī filma nav no tām jaunākajām, bet viennozīmīgi jums tā ir jānoskatās. Šajā filmā piemīt kas tāds, kas nepiemīt citām filmām. Šajā filmā tiek stāstīts par to, ka planēta ''kosmiskās olas'' ir ļauno olgalvju planēta, kurai sāk aptrūkties elpojamais skābeklis un planētas valdnieks ''Skrūbs'' ir izdomājis plānu, ka gaisu varētu iegūt no miermīlīgās planētas, kuru dēvē par ''Druidiju''. Taču visi ''Druidijas'' iedzīvotāji par to ir informēti, un ir gatavi aizstāvēties, kā nu prot, pateicoties tam, ka viņi ir ļoti sīksti, tiem izdodās pasargāt savu planētu. Tālāk skatieties paši.

 

 

jdwvtfg6m97ugc0c1svw.jpg

2) Halfbaked, jeb ''pusizcepts'', filma tika izdota 1998. gadā. Manuprāt viena no pīpmaņu iecienītākajām filmām. Filma stāsta par trīs jauniešiem. Viens no šiem puišiem nejauši nogalinājā policista zirgu, to barojot ar ēdienu, kuru viņš nopirka veikalā, bet zirgs slimoja ar diabētu. Dēļ šī negadījuma viņu ievietoja aiz restēm, taču pārējie pīpmaņi (draugi) nestāvēja uz vietas, tie centās draugu izdabūt no cietuma. Tālāk varēsiet uzzināt filmu noskatoties.

 

 

wqx966fu2cbtyr8eanvm.jpg

3) Dazed and Confused, jeb ''reibumā un neziņā'', filma izdota 1995. gada 1. jūnijā. Tas kurš nav redzējis šo filmu, ko viņš vēl gaida!?!?!? Mana mīļākā, tajā pašā reizē vislabākā komēdija savā žanrā. Filma stāsta par septiņdesmitajiem gadiem, kā vidusskolas beidzēji pavada savu pēdējo skolas dienu, jo rīt tos gaida jau jauna dzīve. Šoreiz tie ir izdomājuši ņemt no dzīves visu, ko tā var sniegt. Filmā iekļauts seks, narkotikas un rokenrols. 

 

 

swzvpjn1ocgvz8fbpo.jpg

4)Up in smoke, jeb ''vienos dūmos'', izdota 1978. gadā. Tas pats attiecās arī uz šo filmu, ja neesi redzējis, tad ko tu te vēl dari? Viena no visulaiku grandiozākajām komēdijām un pīpmaņu filmām, kuru pazīst arī mūsdienās. Filmas galvenie varoņi ''Čīčs'' un ''Čongs'' netīši satiekās uz kāda lielceļa. Viņi abi dodās pasaulē meklēt zalīti, bet netīšām tiek eksportēti uz meksiku, bet izmisumā, lai tiktu mājās nospēlēt koncertu uz skatuves, tie piekrīt nogādāt mistisku busiņu uz štatiem (viss busiņš veidots no marihuānas), tiem pievienojās karstas beibes, kuras sastāda lielisku kompāniju. Neviens no viņiem nenojauš, ka viņi sēž milzīgā presētā zālītes blāķī.

 

2roy1zf44rdmjw2e4mdk.jpg

5) The big lebowski, jeb Lielais Lebovskis, filma tapusi 1998 gadā. Viena no manām iecienītākajām filmām 90'to gadu aprindās. Filmas galvenais varonis, neveiksminieks un slaists Džefs tiek noturēts par miljonāru, pārpratuma pēc. Bagātnieka sieva ir parādā milzīgu naudas daudzumu ļoti bīstamai bandai. Dēļ tā izceļās strīds un divi pārskaitušies gangsteri ielaužās Džefa mājā un apčurā paklāju. Džefs dusmīgs būdams dodās meklēt palīdzību pie sava vārda brāļa, lai piedzītu kompensāciju par sabojāto grīdsegu, protams katru reizi iekuļoties nepatīkšanās.

 

 

24464_front.jpg

6) Super Troopers, jeb ''Superpolicisti'', 2001 gads. Ja šo filmu tu neesi redzējis, tad no siltas sirds iesaku to noskatīties tulīt pat! Īsumā par šo supersmieklīgo komēdiju.. Pieci amerikāņu policisti tiek nosūtīti uzdevūmā pieskatīt Kanādas robežu. Bet policistiem ir ļoti garlaicīgi, tāpēc tie vizinās kopā ar likumpārkāpējiem konfiscētās automašīnās un brauciena laikā uzjautrinās par jūtami iereibušajiem šoferiem. Taču šai jautrībai tiek pielikts punkts, kad apkaimē tiek atrasts līķis. Pierādījuma liecina, ka vainīgais varētu būt, kāds no narkobiznesa bandas. Nu superīgajiem brašuļiem jāķerās pie darba, lai atrastu vainīgos! 

 

 

super-troopers-movie-poster-1020476783.j

 

Edited by KENOBI
Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka half baked ir sliktāk sanākusī no šīm filmām, likās pārāk jēla. It kā jau tas tikai man tā varētu likties, bet pats Chappells teica, ka filma sanākusi savādāka kā bijis iecerējis. Pārējās gan man patika. Labs raksts.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Nieziitis.

Liels tev paldies ! , Noskatijos smējos līdz asarām skatoties reibumā un neziņā, Ieliec lūdzu kādu ja zini kura iet vismaz 2stundas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×