Jump to content
akka

Jorens confirmed

Recommended Posts

Joren, pat aiz citiem profiliem cilvēki pasaka, ka Tu esi jorens.

 

Jorens : (21.07.2014 - 18:22) Tāpēc, ka es esmu Jorens un es esmu visiem zajebal tāpēc arī mani nahrinizē. 

 

Jorens: Sveiks. Tātad esmu tagad @mta dabūjis acc un forumā es arī esmu, jo vienu dienu man IP nojuka un zvanīju lattelecom. Viņi man uzstādīja jaunu IP tāpēc pieriģistrējos forumā lai varu sekot tagad līdzi MTA sarunām. Esmu tagad pavisam cits cilvēks ar citu raksturu nevis tas vecais Jorens. Tāpēc tev palūgšu lai Tu mani nebano laukā no ID un citiem augstākstāvošajiem Tu arī to varētu nodot. Paldies!

nYJ7fj0.png

BgkMBxY.png
Visu laiku gandrīz 99% pārliecināts biju, ka tas esi Tu, jo uzvedies kā Jorens, tad nu radās plāns kā atmaskot, noņēmu banu, cerot, ka būsi "Jorens" un uzreiz nāksi iekšā no sava acc, plāns successful.

 

Tagad visi kopistiski apsveicam Jorenu, ka "sanāca" mūs apčakarēt.

 

banoti abi profili, gaidam trešo. ;) 

Link to comment
Share on other sites

malacis, tagad vari būt kruts, ka izbanoji kādu cilvēku :<

 

bet tgd bez sarkasma... un prikols ka tu to izdarīji?!?!! +10cm ka vari to izdarīt?!?!!

Prikols izbanot, ka viņš neko īsti neizdarīja... OK, kādreiz savārijis sūd**, so?! Ok, uztaisīja te otru profilu, whooo cares... Puika gribēja tik pasekot līdz kas notiek mta sadaļā, jo mta viņš spēlē šeit.. Sūd** nevārīja tgd... 

Haters gonna hate :<

 

Nedeldējiet savus pirkstus, lai atbildētu ;)

 

 

EDIT:

 

Padomā arī kāpēc no viņa ir bijuši šie pārkāpumi?!?! Vai tik tas nav citu cilvēku izprovicēts???!!(tīšām vai netīšām...) Es neaizstāvu viņu un netēloju nekādu labiņo... Vienkārši šī škirošana ir daudz par tālu... Nesaku ka pats esmu tur labāks or w/e...

 

Skabargu cita acī ierauga, bet baļķi savā nē ;)

 

un kā jau teicu, NEATBILDAT :<

Link to comment
Share on other sites

Es viņam jūtu līdzi, bet nu...Nezinu jau, ko viņš ir nodarījis IDentijam.

 Viss sākās No viņa Acc IDENTY DAYZ  , bij par daudz sūdzību + viendien, visi sanāca ts3, visa akkas ģimene un tur saka runat, jorens kā varonis teica ka akku nospārdīs - Tāpppēēēēc banned :jorens:

Edited by solniskho
Link to comment
Share on other sites

Miķeli, viņš jau ir parādījis kāds "jauks" cilvēks viņš ir, nodiršot mūs visus no galvas līdz kājām, solīja vasarā mūs apciemot un aizvainoja manu ģimeni, kādēļ lai es tādam pidaram ļautu sēdēt identijā un sekot līdiz jaunumiem? Ja Tu ne sūda nezini, tad lūdzu nevajag tēlot labiņo un aiztāvēt viņu.

 

Vēl vienu reizi saku, ja nesaproti par ko iet runa - paklusē. 

Link to comment
Share on other sites

Es 1.6 serveros vairs nespēlēju un nezinu, vai viņi tur diršās, vai nediršās, jo sūdzības arī neesmu saņēmis, būtu saņēmis - būtu runājis ar viņiem. ;) Es nedalu cilvēkus, man visi ir vienādi un pret visiem es izturos vienādi, pārējais ir atkarīgs no tā - kā cilvēki izturās pret mani. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×