Jump to content
akka

MTA Sarunas

Recommended Posts

Bļeģ tev ir 14 gadi un tu tur par mīlestību raksti, pārkopēts no neta un pielikti daži savi vārdi.

Izaudz un saproti kas ir mīlestība un tad raksti. Šmurgulis.

Link to comment
Share on other sites

Bļeģ tev ir 14 gadi un tu tur par mīlestību raksti, pārkopēts no neta un pielikti daži savi vārdi.

Izaudz un saproti kas ir mīlestība un tad raksti. Šmurgulis.

Nu skatoties pec tava nick tu ari neesi labaks :D

 

+Pilnigi ne pa ķeksi saki dirst virsu

Link to comment
Share on other sites

Reali te visi raksta kautkadu bezsakaru, te ir MTA sarunas ,nevis milas romanu stastini un ,ja kads kautko uzraksta ,kautkads calis speciali kraj postus, lai uzrakstitu kautko atpakal, atklati sakot- uzdirst.

 

 

Galva, butu labi, ja tu pamainitu, lai ari kautkur standart, jeb parastaja loota ari butu militarajs, savadak, visi tik area, area area....  Un par tam mazam militaram bazem ,iesaku ari kautkada , nu tada silence vieta, es varetu tev pateikt Pm, tadas tiesam sneeky vietas, nu.. kur varetu, savadak tikai mezos bus tas loots... Un mezi parsvara ir tikai pie Flint County. Flint County ir pie LS. Un vai jega ir skriet LS pec militara loota, ja tev ir pectam jaskrien uz LS,SF kautkur 30 minutes no LS'a, nu piemeram LV ,liela piramida, pasa galvena, piemeram viena sturiti, tur butu tadi sapplingi ( minecraft ) nu seedi, ta ka lapas un tad prieksa lapam butu taja leja uz apaksu vai augshu, un tur butu loots. Vismaz manas domas..

 

Un Galva, saki godigi, bus to ko tu apsoliji par tiem Leveliem? Nav jegas tev slept vairs, tu pats teici ,ka driz taisiisi, ka ik pa katru jaunu lvl'u dodas balva/ loots... Vai tas bus klat pie liela update? Vienkarsi nav jau ari tik ilgi palicis lidz ta, vismaz manuprat un domaju ieteikt kautkadus ieteikumus, lai butu vairak kautkas pie liela update. Idejas man ir labas, tas pat nav saistitas ar MB ladesanu.. Mappings pa visu san andreasu , neiznem daudz MB, ja nu skatoties kads mappings un cik daudz ir tie objekti, basic..

 

Un Galva, lai nebutu ta ,ka jus admini zinat kur ir tie mazie militarie looti un mes nezinam, citadi akka aizbrauks un visu savaks, es zinu, vins ir viltigs  :lol:  Nu ,lai tu vismaz vienigais zini! :D

 

 

Pievienot vairak spawnpointus masinam, kapec? Nu ,lai nav ari tikai jaskraida, jo vairak masinas ,vairak jautribas, un neuztraucies, nepaliks vieglak, jo tapat ir jamekle engine,tankpart,tire's, var jau ari pievienot kadu jaunu masinu, zin kaa.   Nu nez, piemeram..  - ... es nezinu :D!

 

 

Neslinkot, bet pamapot vietas kur biezi karo, tikai ne ludzu area, naval... ari vietas kas ir tuvu area, piemeram bendzintanks, fort carson..   Vnk ,ja tevi sasauj, tu aizskriesi un uzliksi medic kit vai bandage kamer busi aizskrejis aiz sienas, kamer vins naks tev uzbrukuma, tu busi jau atkal pilnigs nice calis ,sparigs, hiperaktivs un nosausi ( iespejams ) vinu un busi laimigs, jo mappingu es vispar var teikt neredzu... Es zinu, ka tu Galva taisi tos jaunos mappinga objektus, bet vnk vairak mappingu vajag biezas kara vietas, kur var sastapt kadu.. Varbut ari retas vietas..  

 

 

Jaunu salu pievienot... Tas bus Unnamed City, ja tev ir GPS un tur busi, tad zinasi. Tas ir ,ja tu uzpied f11, kreisaja mapes sturi, tur ir tads ciemats ,blakus SF un LV, jeb centrs, kas ir starp abiem viniem, un uz SF pusi, juura, es zinu ari labu vietu kur.. 

 

Varbut iznemsiet traktoru, jo nu... Es atrak skrienu, neka ta grabaza...  Es biju atradis traktoru, atceros no san andreasa laikiem, vinam bija pikaps, ta ka Tow Truck( Mehanika Mahai), kur vareja otru masinu uzkarinat, bet nevareja, laikam jus iznemat.. mes meginajam celt augsha, leja to pikapu ,braukt klat, tuvak, talak,bet nesanaca...  

 

Pievienot daz dazadas masinas , piemeram mehanika masinu, jo ,ja RL butu apakoplise, tad jau butu visa veida masinas atlikusas uz visas pasaules. Si ir Video Spele ,bet nu kaut cik jabut ari logikai. Es ari uztaisisu speli ar nosaukumu Greizais Spogolis 3, un spele bus flappy birds, kur viss bus otradi, 3 fps un tu busi suns ,nevis bird.. nu ari spele ,ne? Logikai nav jabut.. Of course ,ka jabut..

 

 

Domaju ,ja bus Ghillie Suit vairaki, vajadzetu ari vel skinus mazliet, ja nu tiesam cilvekam ir gaume un var izveleties, jo domaju, ka jaunais Camaflage Skins ir nice, bet nepatik ,jo ir nekvalatativs, bet vecais bija kvalatativs, bet bija resns, tapec ari man vins nepatika... High Qualitty. No san andreasa ir pari 300 skiniem, bet kopuma mums ir tikai 10 skini serveri? gg..

 

 

Es saprotu, ka sie ieteikumi iespejams netiks nemti vera, jo tas var aiznemt vairakus MB, bet nu, nav jau isti slikti ieteikumi.. Ieteikumi labi, bet nezinu, vai tas aiznems daudz, vai maz.. Kopuma visu ko uzrakstiju man patiktu, ja man butu serveris un es visu scriptotu taisitu.. Es pat nevelos savu serveri, izbaudu so te pasu!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ei nost, tam expizzy tik daudz rakstits. Slinkums lasīt.

um neesku copy no neta. Easy visu izdomat var

Vjakso neraudi. Te drikst rakstit. Un es nekrsju postus vnk kad nav ko dsrīt ierakstu.

@Expizzy kāpēc tu domā ka tikai Akka zin :) un vispar meklē pats nevis paradis un pirksti gaisā.

Edited by Zabaks
Link to comment
Share on other sites

Eppizy , tu tiešām domā kad viņiem nav ko darīt? Viss jau tiek taisits. Redzeji sneak peak? Lielaja update tā jau ir daudz ko darīt. Ja visu šito ko ieteici vel darīs , tax visi nīdēs kapec nav vel lielais update? Tas aiznem laiku. . Daudz

 

Epizzy , Akka jau nemaz nezin kur bus loot , jo viņš cs:go spele , un galva viens pats ņemas :D

Edited by Mega
Link to comment
Share on other sites

Neiesaku par to LVL un balvas, jo būs tā es multi acc činīju sēžu pie tenta un novācu 30 zm un next profilu taisu, ja ir lielie level tad lielakas balvas bet pirmajos tur m9sd utt

 

Link to comment
Share on other sites

Vispar ne.. Tie kas taisis tos multi-acc- perm bans. Ip salidzinas un viss.. PWA tiesi bus labak, jo tad tie ,kas dabuja banu par multi-acc pirks unbanu. 

 

Es zinu ,ka ir iespejams uztaisit ,ka,ja tu taisi jauno profilu, varetu paradities You have arleady account, on you''re IP... nu vismaz tamlidzigs.. 

Link to comment
Share on other sites

1. Uz IP banojas tikai tad kad dabū PvP logout.

2. Neviens nebano cilvēkus par multi acc uz IP, bet gan uz serial.

Mainat cik gribat tos serial, bet tāpat izbanos Jūs visus un pirksiet unban.

gl hf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×