Jump to content

TheVodka

Lietotājs
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About TheVodka

  • Birthday 06/27/1999

Profile Information

  • Vārds
    Alens
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2381 profile views

TheVodka's Achievements

  1. Vairs nav ilgāks, nākamais 7 d bans būs atkal.
  2. TheVodka

    MTA

    Vispār vajag salabot Naval, tur 6 FPS kad mauc gar dokiem, jo tur ir daudz, daudz jetmax sabugojušies.
  3. Mhm, un toreiz kad ar Pandu, Wazaa, Reini, Mairi un visiem pārējiem bijām team, kapēc tad visu team izbanoja par to ka tentos bija daudz magi? Neviens nevienu nebija nostučijis and jā. Labi, mani tad neizbanoja, jo tieši Surenos teica, lai eju prom no jūsu team, tā arī izdarīju un mani vienīgo neizbanoja.
  4. http://identy.lv/forum/index.php?/topic/21513-rio-kad-tu-vienreiz-iemacisies-spelet/&do=findComment&comment=224202 Visslabākā atbilde ever. Rio team nevajag banot, tikai izdzēst tentus, bet manu team uzreiz vajag banot kad atrod tentos bugotos magus. GG :jorens:
  5. Nu saproti, jau pierasts viņam visur rakstīt. ''lieki /Galva''
  6. Beidzot tiku līdz Gold Nova Master'am.
  7. Nu labi. Tad lūdzu ieraksti jaunu noteikumu, pēc cik ilga laika var logouties ārā no servera kad uzsprāgst savs auto. Jo tīri es iekritu ūdenī neizlogojiet, aizspeldēju līdz laipai, nevarēju palekties tad uztaisiju rr. Un jā, baigo skinu tev iedeva, kautgan viņam pašam skinu nebija, vai nu arī bija M4A1-S | Hyper Beast.
  8. A kapēc tad kad Sencis izbanoja Reini ārā redzot ka Reinis izlogojās ārā no degoša transporta un pēc 5 minūtēm Tu Reini unbanoji par to ka Sencim nav pierādījumi? EDIT: Un jā, es kritu lejā kādas 20-40 sekundes? :udontsay:
  9. Pierādījumi kur? Tie nav pierādījumi ka mani neredzēja un es rr uztaisiju, vai arī ka mani screenoja kā es krītu iekšā ūdenī, but okay. GG. Iemācaties zaudēt. Tagad tīšām nokačāju dxtory un filmēšu kad es kritīšu, izlogojos vai nē. Un pietam es zināju ka pa mani šauj akka, neesmu jau tik debīls un izlogoties ārā no degoša transporta ārā. Pajautā Fontanicam un Drakonam kā es pa ts3 kliedzu ka es iekritu ūdenī un nevarēju palekties un tāpēc es rr uztaisiju.
  10. Cik ilgi var gaidīt lai normāli var paspēlēt? Kad spēlēju tad izrubās servers ārā. Biju jau atpūties.
  11. Njaa. GG akka. Nobano par to ka viņu un viņa dēlu (ķipa) novācu. Vienkārši Gee Gee. :jorens:
  12. Nu sveicieni arī no manis! PS: Nepazīstu tevi, bet gan jau pa laikam iepazīšu.
  13. RIOT ლ(ಠ益ಠლ)

  14. ehhh, 100 euro pazaudēti. ; //
  15. yolo vecenes. ; ) http://www.bildites.lv/viewer.php?file=e32vihsn8zwd2w4ulrrn.png
×