Jump to content
XSC`wonderS

Made a cs:go edit for Jānis S.

Recommended Posts

enjoy!

 

Mazs update: Pēc šiem komentāriem ir skaidri redzams, ka daudzi ir pārāk slinki lai desc. izlasītu....šis nebija īpaši nopietns edits un dziesma vienkārši bija jautra....šis vairāk vilka uz troļļa pusi un krāsas arī bija uz ātro....runājot par editošanu pats frags īpaši nebija jāedito, jo tur pārsvarā bija onetapi, ja man būtu jātaisa lielie cut es nemaz nepiekristu...tomēr ir interesanti, ka šim video ir tikai dislike un neviens no tiem, kas šeit teica, ka edits ir labs nav dots feedback vai ielikts like(ok.like ispējams ir apšaubāmi).....turklāt runājot par negatīvajiem komentāriem nav dota konstruktīva kritika un pēc šo cilvēku rakstītā ir labi redzams kādā līmenī tiem ir attīstījusies kritiskā domāšana, kā arī argumentēšanas un pamatošanas spējas...attiecīgi, ja tev ir radies viedoklis un tev nav faktu uz kuriem to balstīt tad šis komentārs ir tikai nepamatots arguments.

 Vēl viena mazāk svarīga, bet būtiska lieta ir tā, ka nespēju redzēt no kā ir šie komentāri, tādēļ nevaru zināt kādā līmenī šie cilvēki paši veido editus un vai vispār saprot par ko runā.

 

Edited by XSC`wonderS
Link to comment
Share on other sites

Paldies par movie. ^_^ 

Vīrus* Tapēc ir atsķirība starp fragmovie un movie.
Movie ir vairāk smuks un ar effektiem, fragmovie ir parasts demo ar sagriestiem momentiem, bez nekādiem effektiem un taa.

Link to comment
Share on other sites

wtf viņš uz jumta, pēctam nolec nost no jumta un tad atkal stāv uz jumta. vacation confirmed

Jocīgs esi? ES tiko visu izskatiju nekā tāda nav :D

 

EDIT.

SAPRATU PAR KO RUNAA ^_^

Edited by Jānis P.
Link to comment
Share on other sites

lol 1.6 surf frag movie.. 

 

Nice nice, tikai tāda sajūta, ka tie fragi nemaz nav tik īpaši. Saeditēts tā, ka izskatās, ka visur 1tapi. :<

Visi kili pārsvarā bija one shote, vai reāli 2lodes max. Nebija tā ka šauju pa kājām un tā. Vis bija easy. jo tas bija pirmais pistol raunds, varteikt nevienam nebija bruņas so kili gāja tik viegli un ātri kā caureja.. 

Link to comment
Share on other sites

kad pariet uz to skatapunktu, tuvak tam kuru noshauj, ir papild skanja kautkada, laikam shaushanas... kautka neiederas.

 

other than that, labs edit, dziesma pieskanjota klipam, bet man personigi, nepatik dziesmas izvele, neiederas kopa ar go :(

 

bet, kiu, gl. :shaize:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×