Jump to content

Lemard

Lietotājs
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About Lemard

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Lemard's Achievements

  1. Sumināts. :presents2:
  2. Šo spēli zinu, jau diezgan sen, man tā ir uz nokia(symbian). Es dotu priekšroku, tomēr citām spēlēm, šī tāda apnīkoša un viegli izejama. Bet nevarētu arī teikt, ka spēle ir galīgi garām, kādreiz es tikai to spēlēju.
  3. gratz, Yogij. ,,Esi laimīgs sīkumos, tad arī lielā laime rāmi apvīs tavu dzīvi.''
  4. Lemard

    Pludinš

    Nothing special, but true story.
  5. Lemard

    Amazing

    Tiešām ļoti iespaidīgi, tā kā jau viens no žūrijas locekļiem teica, es varētu skatīties uz tevi visu dienu. Čalis normāli nomočīja uz visiem 100%, šito te par pasaules talantīgāko cilvēku.
  6. Mīnuss tev par to drum and bass mūziku, jo man tādas tipa mūzikas neiet pie sirds. Pluss tev par Donu, jo es viņa dziesmas klausos un viņa mūzika iespārda.
  7. Lemard

    Never Alone

    Pēc video spriežot diezgan interesanta spēle. Man patīk šāda tipa spēles.
  8. Daudz baltu dieniņu Laimiņa dodi, Diženi, raženi dzīvojoti! Diženi, raženi dzīvojoti! Daudz baltu dieniņu Laimiņa, dodi, Diženi, raženi strādājoti! Diženi, raženi strādājoti! Daudz baltu dieniņu Laimiņa, dodi, Diženi, raženi mīlējoti! Diženi, raženi mīlējoti! Jūhūū, sveiciens svētkos, Karamele! Saēdies kūkas, piedzeries šampanieti un kārtīgi izbaudi šo dienu! :presents2:
  9. Lemard

    Ielu muzikants.

    Es arī, ko tādu redzu un dzirdu pirmo reizi. Es viņu apskaužu, jo arī gribētu tā mācēt. Tiešām labi viņam sanāk un labu mūziku dod ārā. Prieks par tādiem cilvēkiem, kuri cenšas izdomāt, kaut ko jaunu un interesantu. Jebkurā gadījumā šis cilvēks es domāju paliks atmiņā visiem, kas bija klātienē, jo viņš riktīgi iestiloja.
  10. gz, Sprīdīti. Lai viss izdodas un visi iecerētie mērķi piepildās. Novēlu laimīgu tev šo dienu.
  11. Lemard

    Unbroken

    Es redzēju no šīs filmas fragmentus jau no raidījuma ''Kinomānija''. Man uzreiz iepatikās tie kadri, tie efekti, ka nolēmu aiziet uz kino un noskatīties šo filmu. Tiešām visiem iesaku šo filmu, jo viņa ir ļoti motivējoša, pamācoša, nu īsta filma večiem. Drošvien, kādu dienu noskatīšos to filmu vēl vienu reizi.
  12. :ty: Labs darbs, kas padarīts. Tev sanāk vecīt, tā tik turpini, ir smuki. Taisi vēl video un liec šeit forumā, lai varam iečekot.
×