Jump to content
PostCollector

frag show of -5 hs

Recommended Posts

 

 

Neheitojat, un nesakat ká jau visos topikos rakstit ,ka sudigs edits, u.c.   Sodien uztaisiju sos fragos JB ,  galvenais ir kadi fragi, un kas.. Ja tas butu saistits kautkas ar editu, tad to daritu. Soreiz just varbut ievertetu fragus. 

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Pamata tas varetu skaitities ká public fragi, bija CT HNS, visiem wepi, es biju ar muguru pret 2 caliem, vini mani sava, nevareja nosaut.. vel 1 wallbangaa panemu, fast shotus..  Tas ,ka man ir vips neko nemaina.. Man atnema tikai 50 hp pavisam kopa. Pagriezos 180 grados, nosavu 3 pacanus, + 1 wallbang.. neviens man netrapija, kad es viniem savu.. no visiem 5 neviens netrapija, iznemot ,kad biju ar muguru..  sanak viniem ir kauns, ka nemak saut  :lame:

Edited by ezpizzy
Link to comment
Share on other sites

go?:DDD njaa..   CS:GO ir labaks recoils, kura tu pat in air vari nosaut atri un viegli. CS:GO ir vieglak nofragot, neka cs 1.6. Tu vari ar 2 savieniem, 30 metru attaluma ar emkas klusinataju nogalinat kadu? Ja vari tad pieradat.  Vienkarsi nevis tagad rakstat ,ka tas ir suds, bet kautko vismaz pozitivu pasakat. Un mani besi vienmer sis.. Cilveks kautko uztaisa, paradit.. a jus uzreiz dirsat ,ka suds.. zinat ko es jums pateiksu?  Ja tu doma, ka mans ir suds salidzinajuma ar manu, tad ludzu uztaisi video, kura ir proof, nevis gudri dirst.  Cienisu ari to darbu, kurs ir labaks par manu. 

Link to comment
Share on other sites

Jus vertejat tikai pec servera? Paskataties fragus...   2 lodes, no 30m attaluma un dead head. + wallbang, fast shoots ;<

Ne tikai pēc servera, bet tur ir cilveki, kas knapi šaut māk, tas tiesām ir pierādīts fakts.

Ja jau jāskatās video, tad tā 100% bija šara, vienīgi pēdejais kills bija tīri ok, kā arī Tu nejēdz lekt.

Link to comment
Share on other sites

Te puse laikam nesaprot kas ir logika :<  Es ari varu uztaisit -20 calus JB, fkilla, vai ar ibez.. bet jus nipanimajis..  bija ct hns, tas ir ta ka pub vai dd2. Visiem ir weps un nak saut nost viens otru..       

Pubā nav 150hp un nedod hp par katru šāvienu, ko trāpi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×