Jump to content
Rausis

Beidzot!

Recommended Posts

finally-scanner.jpg

Čau visiem.
Beidzot ir laiks kādiem jaunumiem. Nu ko sāksim ar serveriem,varbūt kāds jau zin,varbūt arī nē,bet visi serveri ir uzlaboti jeb pārlikti uz jaunāku kodolu,kas nozīmē ,ka serveri strādā ātrāk un ir daudz stabilāki,par to paldies Akkam un 1PWA kuri ziedoja savu laiku un tika galā ar ķibelēm.
Nu arī mums ir noticis Ziemassvētku brīnums, bani beidzot ir salaboti,vairs nav jāgaida stundām ilgi,ka kāds tiek izbanots un arī vairāk nejauši bani nevajadzētu būt ieejot kādā no serveriem.
Kā arī pakalpojumu termiņi beidzot darbojas,tagad mēs,admini,redzam kad ir pirkts kāds acc vai vips un kad tas beigsies,kas nozīmē to,ka vairs nevarēs "uzbugot" sev acc vai vipu,kuri palika mūžīgi,tuvākajā laikā tiks patīrīti neīstie admini un vipi. Par šo visu un vēl mazliet ir jāpasakās mūsu vienam no galvenajiem - Outsideram,kuram beidzot ir atbrīvojies mazliet laiks ,kuru viņš noziedoja IDenty labošanā un attīstībā.

Par Identy, beidzot mēs esam sākuši darboties ar ID twitteri,kurā pašlaik tiek ietwītots par kādu konkursu vai arī veltīts kāds mīļš apsveikums kādam no ID lietotājiem,ar laiku rakstīsim biežāk,tāpēc neaizmirsti piesekot. Pašlaik mūsu DD2 serverī norisināsies DD2 Konkurss kurā ar noteiktu ieroci ir jāsavāc visvairāk fragu nedēļas laikā,kurā var iegūt balvā vipu ,id cash un steam spēli. Mazliet nost no serveriem notiek pieteikšanās bilijarda turnīram ,kurā arī var iegūt ID cash un vairākas steam spēles.
Ja vēlies uzspēlēt kādā no šiem turnīriem,piesakies!

post-8-0-12911700-1423266397_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Par serveriem jau iedevu cepumu Artūram (akkucim ne outam :<) un Mārtiņam ^_^

Kgan vakar dd2 atkal nomainījās mape, kamēr Artūrs neienāca ( cerams tas bija tikai mazs gļuks un will never happen again :<)

 

FINALY bani stradās tā kā vajag ^_^

Cepums arī otram Artūram(outam) par beidzot atrasto laiku priekš ID ^_^

 

 

 

Viss man cepumi beidzās :(

Link to comment
Share on other sites

es taa centos headerishus taisit un nopelniju acc, un atkal man vinu nems nost :(

 

screw you guys

 

pilna nopietniba doe, patikams progress, jus labakie un skaistakie, outam buchas, peace out.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×