Jump to content
daunis52

bundiIE get rekt .

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles nerada.

2. Paša paskaidrojums par situāciju kroc normali speleju, vsjo.

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 18:38

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/zjsbnlp

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/69805

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. nenada, nav.

Ja tomer bans paliek ,momentus ludzu skaidrojiet,bet itka nevajadzetu ,stulbs demka ,kads vel aims? ja uzlikts ,lai nesauju heda,da? Un pasak vel kad raustas :DD!

Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube....eature=youtu.be

 

uzliekot 0.25 atrumu video var saprast kad tu ar awp temejot tavs temeklis no kreisas puses momentāli aizlido un pretinieka galvu, nebutu jau banojis bet taka "Dzivnieks" to pamaninja un pastāsija , uzliku tev banu.

 

vajag pilno demo no manis varu ielikt.

Edited by Muzikants
Link to comment
Share on other sites

konkretnijs norekoils, kauns nav vsp vēl likt sūdzību, man atlika 1x noskatīties un ieraudzīt to aimu, nesaprotu ko Karamele tur perinājās sakot, ka vajag vairāk pierādījumus, šitas viens ir vairāk ka pietiekams.

Link to comment
Share on other sites

noreciols hahah ,nopietni?? Njaa, tu vispar zini kas ir no reciol? Ieej youtuba paskaties! Par video ,iesledz 0.5 speedu, vai 0.25 tapat nekas nav redzams ,es aizsavu garam un noraustijas,lol.. anyway ,nav logiski ,tad noraustas, un peksni kad uzsauju velreiz neraustas, ne? kip uz pogu nobindots aims ,da? Tu padoma logiski, raustisana bija speciali ,HLTV ,jeb demo gluks ,kad rada savadak. Kad izsauju pasu awp un zoomu noraustu ,kip ap rinki,(nevis noraustu ,bet kad izsauju bez zooma awp uztaisu rinki,demo rada savadak :), jo tas ir demo gluks, jeb HLTV Un par to ,kad no kreisas puses,es biju sana ar zoomu ,nonemu zoomu un uzsavu blakus ,jeb virs galvas lodi ,jo bez zooma ir gruti trapit. Paskaties iesledz 0.25 speedu ,mans zooms ir blakus vina galvai, tad es zoomu nonemu atri ,un bez zoom uzsauju ,lode parlidoja pari galvai.

 

Vairak pieradijumus .

 

palubom ,atnaks KNE uzrakstis bans paliek ,ka vienmer, muzikanta draugs, njaa. .. Tu jau protams nesaproti ,ka notiek tas demo lietinjas ,vari kautvai iedot pat markeloffam ;dd, apliecinas ,kad neka tada nav.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×