Jump to content

daunis52

Lietotājs
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

daunis52 last won the day on January 7 2015

daunis52 had the most liked content!

About daunis52

daunis52's Achievements

  1. Artur ,ar photoshop, spot healing brush tool vari nodzest anyway ,7/10, var papetit sniegu, kupenas u.t.t butu licis lielaku balli, bet kautkas nepatik tava desktopa Vai nu pietrukst uzraksts, vai ari bilde nepatik Man ir 4 desktopi, tapec vertejiet visus 4. Man ir kautkads gluks ,kad neiet tas img.lejup, tapec nemsu caur bilditem + ari nevaru visu pasu desktopu noscreenot, fu** my PC. Tapec panemu vienkarsi bildes ,kas ir uz mana desktopa.. ----------------------------------- -------------------------------------- ------------------------------------------ --------------------------------------
  2. Pamekle google ,vai youtuba, bet vislabak google anti-hack. Viena serveri tads bija ,aizsarga pret JEBKURU HAKU. Nav iespejams hakot. Tas palidz atkasities no sadiem hakiem - Trawka Hack, Strafe Hack ( khack,shack u.t.t),strafe helper,bhop,developer,tkz,rhack. un vel daudziem ,daudziem. Nevares vispar lietot, iesaku pievienot.
  3. kada jega vispar par ip sakritibam nenem banus nost? Vnk unbano to speletaju ar kuru ir sakritis ,un viss, nevainigais vares tikt ieksa. Ja atkal parkaps noteikumus/chitos or smth nobanos atkal.. CSS vispar var mainit un izdzest steamid / ip . Ip sakritejam vairs nebus tas bans gan jau ir tads plugins cs 1.6 ,bet ßaubos.
  4. Esmu redzejis daudzreiz labakus par sim kustibam, un par so deju ,or smth ka sauc. anyway gg,wp abiem.
  5. #DAYZ 8 gaming , dayz, race. joking around. Kanala Desc : Muwa.
  6. es redzeju vinu ,kad skreja uz GR ,tad ieraudziju perfektako un pedejo wallbang/defa vietu kur var saut, ja nu gadijuma nosausu un beru.. es nezinaju ,kad vins tur tiesi bus. tas ir wallbang.. Piedodiet par DP ,gribeju editot.
  7. tas defs bija mazs ,wallbanga vieta bija maza, savu pa vidu un nosavu. halava. Nezinams longjump/bhop? Vins bija pedejais, vinam bija duelis ar zeffeli ,vai ka vinam tur niks ,vnk booring ,man nav duelis ,tapec lekaju, un vel scriptoti? protams ,paskaties streifus slowmo, katrs mazais streifs ir savadaks.. nevar but scriptots ,btw 12 strafes -.-? Iesledz dem_speed 0.5 vai cik gribi un izskaiti cik tur ir ,mosk man vel runat pa skype ,un dzirdesi ,ka man pele kustas .. btw, sas recordosu ka parasti streifoju un ka streifoju ieprieksh ,mulkojoties, editosu ,jeb postosu vidiku.
  8. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles nerada. 2. Paša paskaidrojums par situāciju kzhack :DDDD ja protams ,un kur tas butu ,tas kad es vnk ar peliti raustu streifus? :DDD tas ir prikola pec ,varu paradit istos streifus ,iedod demo galvai ,talantam,karamelei. 100 streifus ? axaxa ,tur knapi 7 streifi ir ,lel . davaj ienaksu DR ,paradisu istos streifus . Tas ir prikola pec taisu.. tak reali ... 10 cilveki kuri doma ,kad mam kautkads kzhack.. jailbreaka? :DDD tak reali ,es neko neliecinasu ,kad paprasi cs 1.6 taisitajam u.t.t Kaut te butu normals cilveks ,kurs atskir Kzhack no jebaniem streifiem. Un davaj furgon iedod video ,es tak zin kads vins bija, bhopa ,jeb lj lecu vnk kratot peliti. ohh good. man ir citi demo ,kur normali JB identy parlecu daudzus blokus, pat atuguriski ,bez tiem streifiem . man Lj records ir tikai 247.. max streifus esmu uztaisijis tas ir 8 ,un kadi vel 100 ? :DDDD tas ir prikola pec.. kautkadi 5 cilveki neatskir kzhack no cita. Un BEZ LIEKIEM POSTIEM ! Gribetu dzirdet vairaku viedoklus ,iznemot (rausis,KNE,aigars,fugons,kichinja,semuel) Talants labi atskira hakus ,iedod vinam so demo . un furgon tur kur nosavu tevi ,caur sienu ,defoju ,tu vnk iegaji gunrooma, saberu tev - savu pa vienkarsako defu kas pagadijas. mazinjo ari defoju ,redzeju durvis atvertas ,tur kur nak pie krasam ,savu uz kreiso pusi .. un KNE var redzet ,kad BT pieredze nav bijusi ,sudigi atskir hakus, loti sudigi.. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) hz 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/gqeepmf 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus. 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/70102id ,pectam kne izbanoja ,kautvai online nebijuhttp://identy.lv/bans/index/70099 un man nav aktivs, taja pasa mape speleju ,tad izgaju ,furgons izbanoja caur steamid 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpieviep ja gribat redzet demku par kzhack kura man nav ;D ,here you go. : http://failiem.lv/u/wdtkjoo
  9. Muti pietaisi *CENZETS* *CENZETS* *CENZETS * ,tu vispar kautkads kritikis esi? Visas sudzibas iejaucies.
  10. protams..nedzirdeji, vai neredzeji? Laikam pievers lielaku uzmanibu ,kas notiek arpasaule, nevis spele. Ja neredzeji ,tad vajag parbaudit un apskatities. Nevis uzreiz ,kautko izdaru- ungag or smth.Vnk besi.. Un neskatos caur sienam ,watch again demo. Un tu ari esi musdienu milais varonis ,kurs tik mak pateikt *RAUD*,njaa.. es necensos nevienu apvainot, bet ir tadas reizes, kad man aiziet ciet. Olafs. nez.. es tev kautko esmu izdarijis ,kad tu izturies pret mani ,ka pret lohu? Ja man konta ir nauda, bet man ari vajag est/dzert un visadam lietam ,nevaru katru euro lietot prieksh identy. Ludzu paradi man jebkadu demo ,kur es tevi esmu aizkaris/apvainojis/ vai ari vispar kautko tev izdarijis? Es palidzu attistities IDenty, nevis te *telot* kruto adminu. Ir jautri spelet, bet dazreiz daudzi cilveki man heit'o un tas saboja garastavokli spelet.
  11. Pārkāpēja niks Furgons Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) 84.237.205.155:27005 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/wdtkjoo Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums hz ,demka nav gara. Pārkāpums (piem. wallhack) nepamatots transfer,ungag,maybee abuse. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) kas sis par iemeslu ,furgon? http://identy.lv/bans/index/70088 jaungada bans.. tas nav iemesls ,beigas vel pieliec kautkadu FK. raksti normalus iemeslus. + nepamatots ungag, transfer. Semuel nosauc mani par siko pidaru-i gagged him 10 minutes. Furgons panem ungago, nav iemesls. Es vinu parmetu TS ,jo vinam ir gags un nevar runat ,furgons parmet atpakal -.- abuse bija un vsjo + nepamatots transfer. . es no vina sitas izdaribas esmu daudz redzejis, tak nemat acc nost un ,lai izlasa noteikumus.Un tad ,lai perk acc un tad varbut pratis lietot. Man WH esot, hhaa ,loti smiekligi. 1.Aigars pateica ,kad man kubi ,vins man sava, pulas beidzas ,apgriezos atpakal ,un uzsavu ,netrapiju ,aizgaja aiz margam un tad nosavu.2.Bija CT hns, gajam uz GR ,vareja redzet ,kad KZ durvis bija atvertas ,ta tad zinaju ,kad vini ir tur. Iemetu flash iekska, gaju pec wepa, ka jau loti daudz mapes zinu ,kur parasti vini sez ( augsha, pa labi/kreisi/lifta) tad ar lenu gaitu gaju skatities pa kreisi ,pa labi + vel TS palidzeja,jo vareja redzet kur vini sauj. Tad nosava 2 manejos ,redzeju ,pusi kermeni ,vins bija KZ pa vidu ,pa kreisi. Tad nosavu vienu ,un tad kas bija pa vidu atri rashoju un nosavu, ieprieksh to zinadams un redzedams vinu . Vienkarsi smiekligi axaxaxa. UN JAU BESI,dodu jums bosiem naudu,noperku unbanu, bet visi pret mani izturas, ka pret lohu . kautvai censos tikai attistities serverim / palidzet. Noteikumu parkapejus sodu un miers. NE nahuj man puss serveris dirs ,ka man kubi ,un dirs virsu. zahabali . Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3)
  12. Dirt 3 - 14 Ceru ,kad atgriezisies vel.
  13. Salidzinot IP neko nevar zinat ,tas pats ari ir ar steamid . var steamid nomainit ,loti atri . Var ari tapat caur proxyu, vai local area connections nomainit IP ,nevar zinat ko vins mainis -,- Un par lietu, vnk nonemat acc, lai nedara mulkibas, vares nakt ar saviem aktiviem cik grib, pec balss atpazis, ja nomainis IP un steamid... kautka tapat uzinas..
  14. Nekada IP sakritiba. Es tevi banoju JB serveri, vakar. Ieliec pedejo JB demo. Tad jau redzesim. rekur tevi vakar banoju http://identy.lv/bans/index/69769 Var redzet cikos banoju, un kapec,kad u.t.t Es jau gribeju banot ,kad biji vel serveri ,izgaji, izbanoju caur steamid.
  15. noreciols hahah ,nopietni?? Njaa, tu vispar zini kas ir no reciol? Ieej youtuba paskaties! Par video ,iesledz 0.5 speedu, vai 0.25 tapat nekas nav redzams ,es aizsavu garam un noraustijas,lol.. anyway ,nav logiski ,tad noraustas, un peksni kad uzsauju velreiz neraustas, ne? kip uz pogu nobindots aims ,da? Tu padoma logiski, raustisana bija speciali ,HLTV ,jeb demo gluks ,kad rada savadak. Kad izsauju pasu awp un zoomu noraustu ,kip ap rinki,(nevis noraustu ,bet kad izsauju bez zooma awp uztaisu rinki,demo rada savadak , jo tas ir demo gluks, jeb HLTV Un par to ,kad no kreisas puses,es biju sana ar zoomu ,nonemu zoomu un uzsavu blakus ,jeb virs galvas lodi ,jo bez zooma ir gruti trapit. Paskaties iesledz 0.25 speedu ,mans zooms ir blakus vina galvai, tad es zoomu nonemu atri ,un bez zoom uzsauju ,lode parlidoja pari galvai. Vairak pieradijumus . palubom ,atnaks KNE uzrakstis bans paliek ,ka vienmer, muzikanta draugs, njaa. .. Tu jau protams nesaproti ,ka notiek tas demo lietinjas ,vari kautvai iedot pat markeloffam , apliecinas ,kad neka tada nav.
×