Jump to content
francua

Puisis oriģināli pasūta meiteni!

Recommended Posts

;Čalis uzzina, ka viņa meitene viņu krāpj tikai pašas meitenes paviršības un slinkuma dēļ. Rezultātā viņš lūdz palīdzību reperim, lai viņš palīdzētu šo sķiršanos padarīt neaizmirstamu.

Kaut arī pēdējā laikā uzņemt video par to, kā es šķiros no savas otrās pusītes, ir palicis jau pārāk aktuāls, tas tāpat vēl netaisās norimt un pazust no tīmekļa. Jo, acīmredzot, cilvēkiem patīk dalīties ar to, ka viņus ir čakarējuši, bet viņi spēj par to tikai pasmieties, uzfilmēt video...bet naktī, protams, pieraudāt pilnu spilvenu, jo Kā gan varēja ar mani tā izrīkoties! CŪKA!

 

 

Reperis Mac Lethal nesen saņēma e-pastu no vīrieša vārdā Derils. E-pasta ziņojumā bija aprakstīts tas, kā puisis atklājis, ka viņa draudzene Nikola viņu krāpj, tāpēc vēloties lūgt viņa palīdzību, lai oriģinālā veidā varētu izbeigt attiecības ar nodevēju.

;Dārgais, Mak - šodien es uzzināju, ka mana draudzene Nikola krāpj mani. Tas, kā es to atklāju, ir nedaudz smieklīgi un muļķīgi. Izlietnē es ieraudzīju bļodiņu, no kuras tika ēsts .Honey Nut Cheerio Man tas viss lika aizdomāties, jo viņa, pie velna, neēd to neko, kas satur glutēnu. Manas aizdomas apstiprinājās, kad es uzlauzu viņas feisbuka profilu, kamēr viņa bija tās trakās Sviftas koncertā. Pārbaudot katru viņas saraksti, atklāju to, ka viņa mani ir paspējusi jau nokrāpt ar sešiem dažādiem vīriešiem. Cūka! Lūdzu uztaisi kaut kādu video, lai es varētu viņai to nosūtīt kā šķiršanās zīmi

Derils.

P.S. Viņai nav ne mazākās nojausmas, ka es par to zinu.

 

http://youtu.be/vyBQh1CraUk

Edited by vovans
Link to comment
Share on other sites

Mac Lethal šorīt šo video augšupielādēja pa jaunam youtubē, bet šoreiz izņēma no tā video tās meitenes bildi, jo tā vecene aizgāja uz tiesu un sabīdīja visas lietas sakarā ar šito.

Izlaboju video augstāk. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×