Jump to content
daunis52

AGAIN :@

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles nerāda.

2. Paša paskaidrojums par situāciju no comment. -.-

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 22:30,demo garš

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/piplgga

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abi.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/68864

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. nē

hmm... 1.uzklausīšu kne,un Karameles teikto un atbildēšu uz viņa teikto1.Kad bija ct hns, nopirku scout,redzēju skriedam uz kz, pirms flash redzēju pēdejo čali, kas bija afk, uz 3 sec, šāvu ,flash iedarbojās ,šavu tur pat ,kur tēmēju uz pretinieku ,kad nebiju flašots

2.Pie demo beigām ,ar scout wallbangoju ,čali, es šāvu tikai uz sāniem ,nešāvu tieši kur bija pretinieks, nezināju ,kur viņi ir, tpc bēru uz vienu sānu ,jo tajā sanā parasti ir tumšs un nevar redzēt, vidū durvīm uzkrēja čalis, tēmeju uzsāvu ,nenošāvu ,skriedams uz kreiso pusi sāku bērt pa visām malām un rezultātā novācu 3.moments pie 1 momenta, kz aizkriedami tiko ,redzēju pēdējoo ,kas teica atkal ct hns -.- ,redzēju pēdējo viņa ķermeni kur skriedams, uzreiz sapratu kur skrien, un šāvu tuvāk ,jo viņš tiko skrēja tālāk.

piedodiet, kad taisu vēlvienu topiku ,lieciet wp, bet nu ,nav jau normāli , vai nu tie paši cilvēki ieslēgs demkai slowmo, un vēlreiz apskatīs kārtīgi ,vai arī gribētu redzēt ,kāda cita administratora/moderātora/ipasnieka teikto.

 

Varat sākt ar momentiem ,apskaidrot vēlreiz, vai citus. p.s dd2 demku varu iedot, 4 čalus one shot deagle,piekto 3-2 šāvienus, (no muguras nācu) Un es domāju dd2,vieglāk pamanīt čītus, nekā kautkādā JB. =.=

 

omega edit-zināms tūlīt sāks mani wpot, suspendot ,atvalinajumu iedot .. par DT-double topic,vai arī sāks teikt : tev tak ir wh ,bans paliek.

 

Njāā. pirms sākat kautko uzdirst ,noskataties 2 reizes, nevis ar pirmo. :/

 

āa un jā par to AIM vidiku , ir par ko aizdomāties, bet parasti ar noraustīšanos palīdz nošaut . ;) es neraustiju ,es lecu un kad mana šāva ,man ņemas hp nost, un galva uz tad rodas effekts, kad es šāvu un viņš man šāva, tad vnk es biju gaisā.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

āa un jā par to AIM vidiku , ir par ko aizdomāties, bet parasti ar noraustīšanos palīdz nošaut . ;) es neraustiju ,es lecu un kad mana šāva ,man ņemas hp nost, un galva uz tad rodas effekts, kad es šāvu un viņš man šāva, tad vnk es biju gaisā. Es šāvu ,bet netrāpiju, jo man šāva un nevarēju nomērķēt uz viņu ,kad viņš man šāva ,es šāvu rezultātāā tā sanāk. daudziem tā ir gadījies.

 

 

vari cs 1.6 veidotājam pat to pajautāt ,apliecinās.

 

 

JA NESAPRATĀT ,tad kroč man tēmeklis bija pa kreisi viņam blakus var teikt ,nevarēju nomērķēt viņš man šāva, es palecos ,kad megināju šaut viņam ,es šāvu garām ,ielāgoja + ja šauj tad effekts,un nošāvu .

 

gaidu arī citus priekšlikumus. no akkas,pwa,u.c

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

šāvu savu šāviena šāvienu šāvienā ar šāvieniem šāva man savus šāvienu šāvienus manos šāvienos.

Kas par bobeli ??

āa un jā par to AIM vidiku , ir par ko aizdomāties, bet parasti ar noraustīšanos palīdz nošaut . ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×