Jump to content
daunis52

Mēģināsim pēdējo reizi!

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Nerāda, kad eju iekšā.

2. Paša paskaidrojums par situāciju Skatieties lejā. OBLIGĀTI IZLASĪT!

3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) 15:40

3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/zybfvpe

4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) abus.

5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/68394

6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno .

 

 

Ar ko es varu sazināties bļā? Mani akka foruma nobanoja, neviena skype nevaru dabūt + nepamatots bans, teicu ,lai izskata sūdzibu ,skaidroju rausim momentus pa to "aim" sudzibu ,akka ,vnk : ,,Nepīksti un pisies uz bedri" un banned, you have not allowed to visit this site ,nu forši .. Deivēns skype neatbild ,tu arī pasaki ,kad bans paliek, kautvai uzskatu ,kad aima NAV! Es cīnos par savu unbanu ,un cīnīšos ,kad dabūšu ,jo netaisos iztērēt NEPAMATOTI 4 eur ,par kautkādu bnau, kuru esmu dabūjis nepamatotu ,varu pat bedri demku iedot,kur mani nobanoja par aimu ,uzraksitju sudzibu= unbanned, un tur tu varētu redzēt aizdomīgākus momentus. ,es tur tā pat nespēlju ,atnācu šeit, sen jau te spēlēju ,vnk citi niki bija ,3 topiki man identy bija ,un bans par aimu ,es uzrakstu sudzibu ,mani unbano, un pēkšni man ir jāhako? + acc man vēl, bļe, neesmu nūbs,ja piemēram mani nošauj ,es nerubīšu kautkādus aim .cfg,lai būtu krutāks un nošautu viņus ,neizturos serverī lielāks ,via krutāks, pavadu brīvo laiku un viss.. a man pasūta nahuj no identy ,centos ieviest JB serverī kārtību ,izbeidzot savus ts zonas, fk ,tk, u.c , normāls vecis bija ,bija man heiteri, daži nē.. Komūns ir ļoti labs, bet ,ja tiešām cilvēks nesaprot, kad tam cilvēkam kam ir bans, un viņam nav aim ,tad es nezinu ,un man vienkārši vēl ir šoks ,par banu foruma ,un akkas teikto, domāju identy uzplauks vel lielāks un lielāks, bet ,ja nu šādi izturas pret parastu spēlētaju ,kas ir tikai vēlējis labu tam komūnam ,tad es vienkārši nezinu,nezinu...

 

 

Tas esmu es bundiiE ,saņemu nepamatotu banu forumā no akkas, viņš jau var visu darīt ,viņš dievs <3 ,bet pateikt ar vāŗdiem ,lai pistos kautkur citur ,kā "bedri" ,tad ņiznajš!

 

Un tas moments pie GR ,man teica, kad viņi ir GR,pats dzirdēju granātas skaņas ,gāju, kāpu pa kāpnēm ,bija 3 čali, demkā varēja redzēt ,es gar malu eju ,paskatīties vienu stūri ,tad atveras GR durvis, 3 pacani ,es bļauju pa mic ,un šāvu iekšā GR randomā, čalītis pieskŗeja priekšā, un dabūja HS. p.s Viņš bija tālumā ,šāvu randoma ,jo lāgoja pieskrēja priekšā sāvieniem.

 

Un par to 2:29 būri un pogu ,neko nesaskatu vnk ,peli novilku uz būri ,tur kur atrodas TS.

 

Ar cieņu bundiiE!

 

Identy <3

Katram ir savas domas, Karamele teica šo : Nu pēc manām domām nav aims ,taču man arī tik lielas pieredzes nav bijis ar čīteriem tāpēc es nezinu


  •  

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos tev bans bij foruma? Par 2 acc ari banu liek.

Ja loti gribi spelet Identy sen jau butu nopircis unban...

 

Karamele man demo sutija es pastijos un manuprat banam japaliek. Izskata vel kads ja paliek zel sita cilveka un gribat vinu unbanot...

Link to comment
Share on other sites

Tad kā ,lai sazinos ar augstām stāvošiem, ja man nav viņu skype u.t.t ,+bans ir nepamatots, es tagad krāju 300 eur jaunam PC ,šis mēsls, negribu pazaudēt 4 eur :/ ,varbūt tas nav daudz, bet diez cik daudz nepelnu. + bans ir nepamatots serverī, kāpec man būtu jāperk unban ,lai jums būtu nauda Identy kontā? Es jums noziedot mierīgi varu, ja būtu paprasījuši ,kautcik noziedotu.

Link to comment
Share on other sites

Nekrāšu postus, man tos vairs nevajag ,pietiekami ar waxhax profilu time/days/posts biju krājis ,ilgu laiku biju foruma, dabuju tikai 50 postus, neesmu posteris .

 

Tiešām nedalec? BANS IR NEPAMATOTS,MAN NAV AIM,varbūt sāksiet banot citus spēlētajus ,kuriem nav aim/wh,or smth ,un piepriesīsiet ,lai pērk unbanu? Izlasat tak vienreiz rakstu. Scroll up .

 

vienkārši novēlēju ,un spēlēju labāko komūnu ,ko esmu redzējis ,mani pasūta nahuj! nu protams ,es jau neko nedaru ,esmu vienkārši parasts spēlētajs. esmu nevajadzīga drupača.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Tu vari teikt nepamatos,citi saka savādāk.

 

Mēs te visi esam kinda nevajadzīgi,jautāsi kāpēc? Tāpēc ka šeit 20 min darbiņu dara 4-5 mēnešus

^_^

Edited by Rausis
Link to comment
Share on other sites

Karamele vot tā neteica, varbūt viņa nav manā pusē, bet tas ir viņa viedoklis . Njāā . best latvia site. Bet vienmēr ir kas izjauc. Nepamatots bans ,ai tak pox, ka rakstu to 61 reizi. Zinājāt kad esmu vairāk spēlējis dd2, nevis JB? Un dd2 ,jūs varētu saskatīt i wh ,i aim ,bet JB ,perfectly not ,neviens moments nebija tāds ,kāds jūs iedomātos, varbūt jums rāda savādāk, varbūt man temeklis bija augša, un šāvu un nošāvu ar vienu lodi TS?

 

 

omega edit: Es ļoti novērtēju jūsu darbus, aktivitātes ,u.c ,bet man nepatīk viena lieta.. Kāpec jāheito parasts lietotājs ,kas ir iefiltrējies komūna uz mēnešiem/nedēļām, darījis tikai arī labu ,tā kā jūs, novest no ceļā pārkāpējus ,pasaudzēju daudzus spēlētajus ,neesmu kā citi 16h par kautkādu abuse ,es piemēram 2h40min ,un gagu lieku vispirms.

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Laikam skaidrs... Demkā mani momenti hujņa, un jūsu momentos ,pilnīgi nekā nav ,ne? Es nez kapēc brīnos surfā asdasd, citi mani nošauj ,kautvai skills man ir max, un arī JB, asdasd arī liekas aizdomīgs, bet es zinu ,kad viņam nekā nav ,ļoti labs spēlētajs, esmu tāds pats, kurā vietā ir bļe kāds moments, kur jūs aimu redzat? NEVARAT ATBILDĒT UZ ŠO JAUTĀJUMU? KŪR? 2:29 ,PIE GR? HUJŅAS NE MOMENTI, ir bijusi ahujenāki, redzēju pie GR 3 čalus ,šāvu,stresoju,iekš GR šāvu skriedams aiz sienas pie kastes, pieskrēja tāluma čalis, un nošāvu, hujova ,ne? Un kas ir saistīts ar pogu ,vispār nekāda darīšana. Uzšauju pa pogu ,paņemi peli aizvedu uz būri ,kur ir T,man mērķis aizgāja uz hedu? Dvj ar fraps nofilmē ,varbūt manā demkā viss ok ,un tavā man raustās un skatos uz augšu mošk?

 

Ieraksti youtubā mani bundiiE ,redzēsi kā spēlēju ar max skillu ,varēsiet popkornu paņemt, noskataties visus ,kur rakstīts "bundiiE" ,varēsiet rēkt, kuram tad labāki ,vidika momenti vai demkas? MAN LĀGO,nesaprotat ,kā jau Rausis teica, vienrez ar vienu lodi nošauju ,vienreiz knapi nobērt varu, kā jums to pierādit ,ka lāgo,es tak nezinu ,varbūt atgādināt topiku kur es rakstīju savu PC specs ,un cik man mta ir fps? iedomājies 9 fps area, nu normāli,nefilmējot, es ņihuja..

Edited by daunis52
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×