Jump to content
Chucky

Āķīgo jautājumu konkurss #2!

Recommended Posts

Čau visiem! Pinākusi #2 daļa šim konkursam. Šoreiz daudzi jautājumi ir diezgan viegli, taču dažos tomēr nāksies palauzīt galvu.

PG58PyL.jpg

 

Konkursa noteikumi:

•Drīkst piedalīties visi lietotāji, kuri ir sasnieguši vismaz 20 postu skaitu.

•Jāatbild ir uz VISIEM* jautājumiem, ja nezini atbildi, vari vienkārši minēt.

•Aizliegts citiem konkursa dalībniekiem tiekt pareizās atbildes, ja vien Tu pats nepiedalies konkursā.

•Ja piedalies konkursā, Tev JANOSPIEŽ šim topikam "like". Ja šis punkts netiks izpildīts, Tavas atbildes netiks ieskaitītas (šis domāts, lai man būtu vieglāk redzēt cik daudz lietotāji piedalās un vai ir vērts rīkot nākošās daļas šim konkursam)

•Atbildes tiek iesniegtas TIKAI man caur PM! Kā arī tām ir jābūt viegli pārskatāmā formātā, lai nebūtu nekāds kišmiš!

•Kad būsi atbildējis uz jautājumiem, es pārskatīšu Tavas atbildes un pateikšu vai esi viens no uzvarētājiem vai arī kurus jautājumus neesi atbildējis pareizi, pēc kā varēsi turpināt mēģināt atminēt nepareizos jautājumus. Pārbaudīšu jūsu iesniegtās atbildes ik pēc 10min. t.i. tā kā konkurss tiek publicēts 19:00, 1. reizi atbildes pārbaudīšu 19:10, 2. reizi- 19:20 utt.(ceru, ka šo punktu sapratāt, bik murgaini sanāca)

•Balvas saņem tikai 3 ātrāki, kuri atbildēs uz visiem* jautājumiem pareizi.

*Izņemot jautājumu nr11, sīkāks paskaidrojums pie paša jautājuma.

 

Būtu jauki, ja iztiktu arī bez šādiem pigoriem! Pašiem interesantāk tak padomāt, nekā viens izdomā un pasaka pārējiem.

968pTTm.png

 

Balvas:

1. vieta - 0.50 IDC

2. vieta - 0.30 IDC

3. vieta - 0.20 IDC

Spešal thanks to AKKA, kurš nosponsorēja šo konkursu! :)

Nu ko, GL&HF!

 

1. Kā cilvēks var iztikt astoņas dienas bez gulēšanas?

2. Pirms tika atklāts Everests, kurš bija pasaulē augstākais kalns?

3. Ir māja ar vienu stāvu, kur viss, gan iekšpusē, gan ārpusē ir zaļā krāsā, izņemot durvis, durvis ir dzeltenā krāsā. Kādā krāsā ir kāpnes?

4. Kā ir iespējams staigāt pa ūdens virsmu?

5. Zēns sper futbola bumbu. Tā nolido aptuveni 10m un atgriežās atpakaļ pie zēna. Kā tas iespējams? (neviens cits bumbu nespēra un bumba arī neatsitās pret sienu)

6. Vīrietis nopircis jaunu mašīnu, dodas mājup, lai par to pastāstītu savai draudzenei. Viņš dodas pretējā virzienā, vienvirziena ielā un vārgi uzskrien virsū septiņiem cilvēkiem, pēc kā nokļūst uz asfalta, bet izdomā izmantot īsceļu caur publisku parku. Šo visu redzēja policists, bet neaiztur viņu. Kāpēc?

7. Tu esi novietojis krūzi uz galda. Tu skaties uz Ziemeļiem un krūze ir pavērsta pret Dienvidiem. Kurā pusē ir krūzes osa?

8. Līst lietus. Vīrs iziet ārā no mājām un 10 minūtes stāv tieši lietū, bez lietussarga vai jebkādas citas aizsardzības no lietus, bet neviens mats nepalika slapjš. Kā tas ir iespējams?

9. Tev ir viens sērkociņš. Tu ieej tumšā istabā, kurā atrodās vecas avīzes, svece un malkas pagale. Ko Tu aizdedzināsi pirmo?

10. Vīrietis, uzvilcis melnas drēbes, melnas kurpes un melnu cepuri iet lejup pa ielas vidu. Visas ielas lamas ir izslēgtas. Melna mašīna ar izslēgtām gaismām lielā atrumā triecās tieši pretī vīram, bet šoferis tomēr pamana vīru un nogriežās. Kā šoferis mananīja vīru?

 

Šī mīkla nav obligāta, bet ja būsi starp 3 uzvarētājiem kā arī būsi pareizi atbildējis uz šo jautājumu, saņemsi vēl papildu 0.05 IDC klāt savai balvai.

11. Aleksandrs ir viens iesprostots uz salas, kas visa ir pārklāta ar mežu. Kādu dienu, kad stiprs vējs pūš no Rietumiem, zibens iesper Rietumu krastā un sala tajā vietā sāk degt. Uguns ir ļoti mežonīga, tā iznīcina visu savā ceļā. Uguns var nodedzināt visu salu, kā arī nogalināt Aleksandru. Kā, lai Aleksandrs izdzīvo šo ugunsgrēku? (nav nekādu spaiņu vai citu lietu, lai apdzēstu uguni kā arī salai apkārt ir krauja, tāpēc Aleksandrs nevar lēkt nost no salas)

 

Atbildes iesniedzam līdz paziņošu, ka visi uzvarētāji ir noskaidroti

P.S. Pareizās atbildes tiks publicētas kopā ar uzvarētājiem!

Link to comment
Share on other sites

1. vieta- AKKA

2. vieta- TALANTS

3. vieta- Ventur4iks

 

Ša ielikšu arī atbildes. :)

 

1. Gul naktī.

2. Everests.

3. Kāpņu nav, mājai ir tikai viens stāvs.

4. Vispirms to sasaldējot.

5. Zēns spēra bumbu uz augšu. (vai arī kalnā)

6. Viņš gāja ar kājām.

7. Ārpusē.

8. Vīrs bija plikpauris.

9. Sērkociņu.

10. Ārā bija diena.

11. Aleksandrs paņemt koka gabalu un aizdedzina to Rietumu krastā. Tad viņš ātri nogādā degošo koku Austrumu krastā un tur aizdedzina mežu. Vēja dēļ liesmas Austrumu krastā nodzisīs un viņš varēs paslēpties no uguns jau sadegušajā meža daļā. Aleksandrs izdzīvoja ugunsgrēku, bet nomira no bada, jo viss ēdamais sadega. ;d

 

Paldies visiem, kas piedalījās. Sakarā ar to, ka bija ļoti maz dalībnieku uzrīkošu vēl tikai vienu šādu konkursu un ja arī tajā piedalīsies tik maz cilvēku, tad vairs nerīkošu. Ja Tu nepiedalījies šajā konkursa daļā, bet labprāt piedalītos nākošajā uzspied 'like' podziņu! :)

 

Balvas tiks nosūtītas 24h laikā!

Edited by čeburaška
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×