Jump to content

Ventur4iks

oldschool
  • Posts

    1517
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Ventur4iks last won the day on February 3 2017

Ventur4iks had the most liked content!

About Ventur4iks

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

11625 profile views

Ventur4iks's Achievements

  1. , interesanti. No sākuma tu saki, ka topiki ir nepārskatāmi, ja citē kādu videoklipu, bet tagad, tu gribi, lai taisa jaunu postu, lai uzrakstītu 4 vārdu teikumu. Interesants domu gājiens indeed.
  2. Nu ja esi riska ņēmējs un gribi ļoti uz turieni pa lētāku cenu tikt, go for it. Neviens ne vienam neliek braukt nekur.
  3. Vēljoprojām neliela nepatika pret tevi ir, bet nav vairs kā pirms neilga laika. Liekas, ka esi nomierinājies? Vairs neesi tik ļoti agresīvs? Nezinu, varbūt pats vien esmu beidzis līst, kur nevajag. Baigais sporta veterāns un """""""eksperts""""""", kā ienāc vēlos vakaros, tā sameklē Rinaldu un runājat par visādiem piedzīvojumiem. Patīkami redzēt, ka vairs nedirsies ar visiem pēc kārtas, bet nu lielākā daļa jau tajā laikā guļ un varbūt vienkārši nav ar ko uz doto brīdi. Kas to būtu domājis, ka ko šādu uzrakstīšu..
  4. I mean es viņu redzēju jau pagāšgad
  5. Redzēju. Tetrisfriends turnīri ir daudz labāki un more intense
  6. Manos laikos, kad es biju moderators, nežēloju nevienu un liku visiem pēc kārtas wp, nezinu, kas tagad notiek, bet izskatās, ka wp vairs neeksistē, jo neviens par to nečīkst un neprasa par ko un nav strīdi savā starpā par šo tēmu. >_>
  7. , par tevi tik pat kā neko nezinu.. Šeit esi ļoti nesen, bet pēc tava sasveicināšanās topika un pāris taviem tekstiņiem, ko esmu ievērojis, liekas, ka esi ļoti sakarīgs cilvēks. Liecies kluss, bet vienmēr ar savu viedokli. Kā jau teicu, par tevi vispār neko nezinu, jo neesam nedz spēlējuši kopā, nedz runājuši. Varbūt tas ar laiku mainīsies, kas to lai zina.
  8. Ventur4iks

    IDENTY 8 Gadi

    A kur serveros free vipi un skini? Kā dāvanu varētu nobanot Frogu un izdzēst viņa rekordus, lai citiem arī iespēja izsisties. Zin kā, jauns gads jauns serveris? :: Gratz gratz, izdzeršu šodien tējas krūzi un apēdīšu kūku par godu šim brīnišķīgajam notikumam. God bless.
  9. Rēcīgi xD Puse to, puse citu, tad ir vēl 3. daļa kuri neko nesaprot. 16
  10. 47 Cilvēks free lietas dod, ja negribi skinu, nepiedalies šajā konkursā. Mantkārīgais nelietis. Kāds labums? Iekšējs prieks un laba sirds. Būtu mācījušies no viņa, lieko atdodot kādam laimīgajam, nevis azartspēlēs notriekuši. v_v
  11. Varbūt tu esi tāds vienīgais dalbajobs? Nevis tur pasaki "aij tu lunis esi" pasaki kapēc viņš ir lunis, ģēnijs bļe. Varu saderēt, ka tu pat nezini kā ierakstīt video, feggits. Par video, parasts, vienkāršs, vienīgais šo par montāžu laikam nosaukt nevarētu? Vismaz pēc mūsdienu standartiem xD Also, nedaudz dziesmas izvēle nepatīk, un diezgan daudz dzirdēta, bet nu tas jau kā kuram laikam.
  12. Nu ne vienmēr visi spēlētāju attiecības ir labas
×