Jump to content

Recommended Posts

Labdien! Esmu šokā un neizpratnē par to ,kas ir noticis.

Vakardien nobanoju BAZILISKU par abuse. Jā atzīstu, ka pats rakstīju "Bazils loks" Bet viņs pretī uzrakstījā "Ej dirst pimpi" Protams, ka es viņu nobanoju, jo nav jau pirmā reize, kad viņš tā uzvedās, paši labi ziniet ,ka viņš ir ar čītiem spēlējis un slikti uzvedies ļoti bieži.

Vis sākās ar to, ka es pamanīju,ka kāds bazilam ir noņēmis banu, sāku rakstīt čatā, lai banu atliek atpakaļ. Neviens rupš vārds, neviens konkrēts vārds kādai personai, bet pēkšņi skatos, ka esmu nobanots no čata... Rakstu skype klāāvuškai, kapēc bans?! šis saka,ka es esot viņu aizskāris, es uzlieku rēcošo sejiņu, un viņs pasaka, ka es vēl viņu apsmejot, okey, nenoturējos, uzrakstīju rupjus vārdus viņam skype, bet tas bija SKYPE , tas nedod tiesības uzlikt suspendu forumam. protams, ka nedod, bet viņš suspendu uzliek! tā jau nesaprašanā par visu šito, sāku saprastu ,ka bazilisks ir visu draugs un tāds ,kā es mierīgs ,taisnīgs spēlētājs tieku suspendots un vēl ar to nebija gana, tika atņemtas manas admina privilēģijas, interesanti kapēc? BEZ IEMESLA! esmu nesaprašanā, kā var tik vieglprātīgi ņemt un atņemt visu, tikai tapēc, ka es uzliku banu baziliskam?! GODĪGI?

ceru, ka izteiksies arī kāds cits, izņemot klāāvušku un bazilisku.... Es tiešām neuzskatu ,ka esmu pelnijis noņemtu acc, nebūtu TNT ,tad nemaz netiktu līdz šīs sūdzības uzrakstīšanai. CMON tauta?! ptfu, nekas vairāk, par šādām rīcībām. Es jums palīdzu ,bet jūs man iedodat kurvīti par neko

Link to comment
Share on other sites

pirmā, otrā, trešā. Zini kam domāta gag komanda?

Varbūt Tu turi mūs par muļķiem, bet visi saprot ko Tu gribēji ar to teikt.

Kāds sakars turēt par kādu te par muļķi, camon, es gribu acc atpakaļ un vis, nemeklēju nekādu kašķi te, kipa man darīt nav ko un meklēt kādu ko vainot, prosta gribu visu kā iepriekš. un kā tu paskaidrosi, kapēc viņam nav perm bans vairs, ja viņs ir ar wh+aim spēlejis? godīgi?

 

Un Lūdzu atļauj arī kādam citam izteikties,jo tu esi tas, kas vislaik bazilu ručī ārā.!

 

 

*Administratora aizvainošana(Admin abuse) – Pēc paša izvēles - maksimums 72h, atkārtoti - nedēļas bans, ja arī tad nesaprot - permanent.

 

Drīzāk šķiet, ka tu mani par muļķi uzskati!

Edited by Miervaldis
Link to comment
Share on other sites

pats provoce un tēlo cietušo. B) man ir bijis viens wh bans un tas bija pirms pus gada, ja jau gribi runat par wh un atkartotu spēlēšanu, tad paprasi savam buttbuddie trenerim, cik vinam wh bani nav bijushi un vins vel joprojām sēž un droto.. Tiešām ir tāds adminu trūkums, ka jāliek atpakaļ acc?

Link to comment
Share on other sites

Tu ko ? :D skaidri un labi zinu, ka trenerim nav wh bijis ne reizi, vnk tads debils reasons jums ir atradies un kamon , nedirs, ka pirms pus gada, atceros, ka serverim bija problemas un nevienam acc nebija, tu biji pirmais kas caur sienam sava galvaas, un tas nebija pirms pus gada, bazil tak tu esi vnk tada persona, ka dirst gribas. un kads iemesls ir acc atnemsanai? ne ieprieks bridinats ne pateikts, kads sakars? Tu laikam arī lasīt īsti nejēdz, jo biju lūdzis izteikties kādu citu, nevis tevi, jo tev jau vienmēr pilnas kabatas attaisnojumiem un iemesliem, esi vecis, paklusē vienreiz!

Link to comment
Share on other sites

Cietušais xDDD

Pats iesāk, pats apvainojas, pats nobano, pats noreidžo. xDDD

 

Par bazilu pilnīgi pofig kāds loks vai salātlapa viņš ir, Tu, sertificēts admins, iesāki konfliktu un saņemot pretī (ko biji pelnijis), apvainojies un uzliec banu? WTF dude. Such admin..

 

Acc atņēmu, jo, acīm redzot, tev tas nebija vajadzīgs. the end

Link to comment
Share on other sites

xgag pirms bana, draudziņ.

 

Read rules, draudziņ. /_TnT_/

 

Skatīti tikai un vienīgi Serveru vispārējos noteikumus. / akka /

 

1.2. Komunikāciju liegums (amx_gag), ja atkārtoti apvaino adminu čatā, tad bans (ilgums atkarīgs no situācijas, aizliegts banot "permanently" )

 

To tu tikko izlaboji, lai savu o4kariku piesegtu, pietam, noteikums ir nejēdzīgs, tādēļ rīkošos pēc saviem ieskatiem un, ja būs nepieciešamība, tiks banots momentāni. /_TnT_/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×