Jump to content
DJ Betons

Vācija atspēlējas Latvijai ar 4:0

Recommended Posts

t_482610.jpg

Vakardien Latvijas izlases puiši sacentās spēcīgo Vāciju, tika nelielas izmaiņas sastāvos. Latvijas izlases vārtos stājās Ervīns Muštakos , kurš šai mačā ielaida 1 ripu vārtos. Otrā perioda 10 minutē vārtos stājās Māris Jučers, kurš uzreiz pēc iznākšanas laukumā ielaida 2 ripas, bet vēl trešajā periodā ielaida pa 1 ripai. Izmaiņas bija ne tikai vārtos, bet arī aizsargu pozīcijās. Šajā mačā Krišs Lipsbergs, kurš spēlē klubā HK Rīga, debitēja Latvijas Izlases sasāvā

 

Šī Latvijas izlasei bija otrā spēle pret Vāciju. Atgādinu , ka Pirmajā spēlē pret Vāciju mēs bijām pārāi ar 4:3 Pēcspēles metienos,kur Miķelis Rēdlihs guva izšķirojošo bullīti

 

Pirmās 20 minūtes aizritēja bez vārtu guvumiem, Latvija nerealizēja 2 skaitliskos vairākumus.

 

Otrajā periodā pietika vien ar 2 minūtēm , lai Davids Volfs izvirzītu vadībā Vāciju. (1:0) Līdz perioda vidum neviens vārtus neguva, taču tad Muštakovu nomainīja Māris Jučers. Mazāk kā par minūti Vācijai vajadzēja , lai realizētu skaitlisko vairākumu un Derils Boils panāk (2:0). Nedaudz vairāk par 1 minūti pirms otrā perioda beigām Davids Volfs triec ripu Māra Jučera sargātajos vārtos panākot +3 Vācijas labā(3:0).

Trešajā periodā viss aizritēja mierīgi , bet Perioda pēdējās 2 minūtēs galvassāpes gan Latvijas izlasei, gan Jučeram, gan faniem sagādāja Matiass Plahta , kurš panāca (4:0) Šajā spēlē Latvijas izlasē par labāko spēlētāju atzina Juri Štālu, bet metienu attiecība šai spēlē ir pārsteidzojoši maza. Vācija - 12 metieni pa vārtiem Latvija - 16 metieni.

 

Nākamās pārbaudes spēles notiks Februāri īsi prms Soču Olimpiskajām spēlēm pret Krieviju un Austriju

Link to comment
Share on other sites

Vācija ir diezgan nopietna Izlase. Ar saviem jaunajiem speciem. :D

Mēs veci noputējuši jav.

Vajag jaunus!!

pff

Pa spēli - Diezgan graujoši. Varējām 100x labāk.

Edited by 'kreizi'
Link to comment
Share on other sites

Pa lielam šajās spēlēs pārbaudīja mūsu tālākos rezervistus.. Ieejot sportacentrā biju nedaudz uz dirsas, jo virsrakstā rakstīts, ka Ozoliņš izkaujas.. Taču veselais saprāts jau lika saprast, ka tas ir tas jaunais.. :)

+Edza arī nekāds glābējs nebūtu.. Domāju, ka 1. vārtsargs OS būs Gudļevskis.. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×