Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Rīga - Traktor 2:0 [apskats]

Recommended Posts

Vētraina, emocijām pārbagāta spēle, šādas lūk emocijas pēc spēles daudziem no mums bija. Gan komanda, gan līdzjutēji deva spēku. Spēku, lai pieviekt pretinieku, kuru traktors šoreiz nespēja pārbraukt mūsu "sienu" Telliju.

 

1. periods - Spēle iesākās vienlīdzīga. Abas komandas izvērtējot spēles svarīgumu izvēlējās pretuzbrukumu hokeju. Abu komandu uzbrukumu spiedieni tomēr netika realizēti. Perioda turpinājumā aktīvāk sāka uzbrukt dinamieši, taču devumu šie uzbrukumi tomēr nedeva.

 

2. periods - Kas neizdevās 1. periodā, tas izdevās šajā. Viesu vārtsargs, Garnets, neveiksmīgi nospēlēja aiz savas aizvārtes, kā rezultātā, Vilsons guva sava veida kuriozus, bet visas komandas pelnītos vārtus - 1:0. Savu meistarību vārtos rādīja Tellijs kurš spēja atvairīt vairākus nu jau likās neatvairāmus metienus. Dinamo turpināja presingot pretiniekus, kā rezultātā ieguva pirmo vairakumu, kuru diemžēl mūsējie nespēja realizēt.

 

3. periods - Periods iesākās "vētraini". Dinamo turpināja aktīvi uzbrukt, kas tomēr 13. minūtē deva vēl vienu iespēju faniem uzlēkt kājās un priecāties. par to parūpējās Krišjānis Rēdlihs. Liels nopelns šajā uzbrukumā bija arī Robertam Bukartam, kurš jau klupdams, krisdams tomēr spēja atdot precīzu piespēli uz zilo līniju Kr. Rēdliham - 2:0. Traktora centieni gūt kaut goda vārtus tā arī nerealizējās. Tā arī spēle beidzās. Ko lai saka, pelnīta uzvara un pie tam sausā. TELLIJS MONSTRS!

 

Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 28. decembrī, kad savā laukumā uzņems Bratislavas "Slovan". bet pašlaik, KHL ir iestājies 2 nedēļu pārtraukums dēļ izlašu pārbaudes spēļu norisi.

 

KHL, 13. decembris

 

Rīgas „Dinamo” – Čeļabinskas „Traktor” 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Vārti
: 20:41 Vilsons
1:0
, 53:02 K. Rēdlihs (Bukarts)
2:0

Soda minūtes
: 2:2

Metieni
: 27:27

Vārtsargi
: Mikaels Telkvists - Maikls Gārnets

 

Video:
Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×