Jump to content
Adidas

"Dinamo" trillera cienīgā spēlē ar 6:4..

Recommended Posts

02_20131208_RIG_SKA.jpg

 

KHL, 8.decembris

Rīgas „Dinamo” – Sanktpēterburgas SKA 6:4 (1:0, 3:2, 2:2)

Turpinot mājas spēļu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas ''Dinamo" svētdien vārtiem bagātā spēlē ar 6:4 pieveica KHL līdervienību, Sanktpēterburgas SKA.

 

 

 

2013-12-08_indrasismiks_f64.jpg

Miks Indrašis

Foto:Romāns Kokšarovs/F64

 

 

 

 

Spēles gaita:

 

Spēlē pret KHL līderi SKA „Dinamo” vārtu drošībai tika uzticēts Jakubam Sedlāčekam. Jau pašā spēles sākumā „Dinamo” hokejisti norādīja, ka no titulētajiem pretiniekiem nebīstas – 28. mača sekundē Kails Vilsons un Marsels Hosa aizskrien pretuzbrukumā, kuru Hosa arī sekmīgi realizē.

SKA centās atgūties no neveiksmīgā spēles sākuma, un Artēmijam Panarinam bija laba iespēja rezultātu izlīdzināt, taču Sedlāčeks darbojās pārliecinoši. Savukārt perioda vidū SKA tika iespiesti savā zonā, taču pēc tam spēle bija daudz maz līdzīga, tiesa, izcilu iespēju gūt vārtus pēc Roberta Bukarta piespēles neizmantoja Rustams Begovs.

Ja SKA pirmā perioda problēmas uzskatīja par lielām, tad savi uzskati viesu treneriem bija jāpārvērtē ļoti ātri. Otrā perioda 16. sekundē „Dinamo” atkal bija izgājienā divi pret vienu, un šoreiz Vilsons iedeva precīzu piespēli Jurim Upītim, kurš guva savus pirmos vārtus sezonā! Viesu vārtsargs Aleksandrs Salāks vēl bija pārdomās par Upīšā precīzo metienu, kad nepilnu pusminūti vēlāk Georgijs Pujacs raidīja jau trešo ripu SKA vārtos -3:0.

SKA šokā un pieprasa pusminūtes pārtraukumu, taču Salāku vārtos atstāj. Pēc tam SKA uzbruka jau daudz vairāk, taču visi viņu centieni atdūrās pret šodien lielisko Sedlāčeku, kurš pārliecinoši tvēra arī Iļjas Kovaļčuka raidīto ripu. Likās, ka SKA atguvuši spēles pavedienu, taču šo pavedienu 30. minūtē saplēsa Miks Indrašis, panākot jau graujošo 4:0. Aiz pretinieku vārtiem kārtīgi pacīnījās Marcels Haščāks, bet Indrašis guva savu ceturto punktu pēdējās trīs spēlēs.

Perioda beigās gan „Dinamo” pārsvars saruka līdz diviem vārtiem, jo SKA ar triju minūšu intervālu realizēja divus izgājienus viens pret vienu – pa reizei precīzs bija Jevgeņijs Ketovs un Antons Burdasovs.

Trešā perioda vidū tika piešķirts pirmais noraidījums spēlē, un par nelaimi „Dinamo” tas bija Kristapa Sotnieka nopelnīts. Vairākumā ar spēcīgu metienu Sedlāčeku pārspēja Dmitijs Kaļiņins, un jau 3:4. Pēc tam skaitliskais vairākums bija arī „Dinamo”, kurā Mets Robinsons atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Ilgi gan šis pārsvars neizturēja, jo Kovaļčuks atkal vairākumā bija precīzs un atkal Sotnieka noraidījuma laikā.

Mača beigās SKA uzbrukumi kļuva arvien draudīgāki un viņi arī nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču neilgi pirms mača beigām viens pret tukšiem vārtiem izrāvās Miks Indrašis, gūstot savus otros vārtus spēlē un nodrošinot „Dinamo” uzvaru ar 6:4.

 

Nākamā spēle piektdien, 13.decembrī, pret "Traktor".

 

Vārtu guvēji: Marcels Hosa (00:28 min.), Juris Upītis (20:16 min.), Georgijs Pujacs (20:39 min.), Miks Indrašis (29:58), Jevgeņijs Ketovs (34:50), Antons Burdasovs (37:09); Dmitrijs Kaļiņins (49:21), Mets Robinsons (51:43), Iļja Kovaļčuks (53:13), Miks Indrašis (59:57)

Soda minūtes: 4:2

Metieni: 29:39

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Aleksandrs Salāks

 

VIDEO APSKATS: http://www.tv3play.l...?autostart=true

 

 

Daļa no teksta kopēta no adresēm:

www.khl.ru

www.sportacentrs.com

www.delfi.lv

Edited by Adidas
Link to comment
Share on other sites

Pats biju Rīgā Tirdzniecības veikalā "Mols". Taču trešā perioda pēdējās 3 minūtes vismaz redzēju rezultātu 5:4 un mēs bijām iespiesti. Rokas trīcēja , bet vārti par laimi netika gūti un Indrašis izrāva uzvaru. Prieks par Rīgas Dinamo , un veiksmi pret Čeļabinskas Traktor 13 Decembrī (Piektdienā)

Edited by DJ Betons
Link to comment
Share on other sites

Heh, varēji kaut iestarpināt arī kādu savu vārdu, nevis vnk kopēt rakstu.... Heh! :<

 

Par spēli: kopumā spēle bija patiešām trileera cienīga. Labs 1. periods un 2. perioda vidus, sekmējās ar neveiksmēm aizsardzībā 2. puslaika beigu daļā un 3. periodā. Kā saka, labi ka tā. Prieks, ka Hosa ir atguvis labākā vārtu guvēja statusu komandā, nu jau 15 vārti. Cerams, ka vēl spēs pārspēt savu iepriekšējo rekordu, 36 vārti vienā sezonā :D Prieks arī par Vilsonu. Sezonas sākumā mani māca šaubas, ka nekā laba no viņa nebūs, ka Sējējs atkal ir kļūdījies leģionāru izvēlē. Nu bet skat kas sanāk, rezultatīvākais pēc punktiem. Pelnīti? Es domāju, ka pilnībā pelnīti. Hah, tomēr SKA nespēj apstādināt Indraši. Tas tik vien met un met viņiem vārtus katrā spēlē. Prieks, ka beidzot patiešām ir atraisījies Indrašis.

 

Nu ko vēl lai pasaka. Komanda mūsu bija pelnījusi uzvaru, to arī saņēma. MALAČI, MALAČI. Tikai Rīga, Tikai Dinamo.

Edited by Ryan Sykes
Link to comment
Share on other sites

Biju gaidījis kaut ko vairāk no Kovaļčuka kunga. Labi, izcēlās ar savu 1+2, bet speciāli vēroju viņu un kļūdas bija viena pēc otras. Ja runājam par spēli, tad sajūtas nereālas, pēdējās piecas minūtes uzdzina tirpiņas no tām emocijām un paša skaļuma, kas valdīja arēnā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×