Jump to content
NexTTime

Stiprākie prāti

Recommended Posts

Šis jau reāli nav nekāds prāta atjautības uzdevums. Visi kas spēlē spēlītes zin kā šo izlasīt, un ikdienišķie cilvēki kas spēles nespēlē arī viegli var atkost, kad piem 5 ir S utt. Tas nav nekāds atjautības uzdevums.

 

Pamēģinat izlasīt šo.

  • ''Ja tu esi spjēgīs izslaīt šo testku tad tu esi izēbisdz no gaīgri atkaploiuš slmīniasc un esi bagisai asrpāist, bet toēmr teiv uzksata par slmiu ciklvēu.''

 

Šis ir vairāk kā atjautības uzdevums un pārbauda cilvēka prāta iemaņas. Prikols te ir tāds, kad vārda divi pirmie burti ir jāatstāj nezskarti un pārējos var mainīt vietām kā vien vēlās. Jo lēnāk tu šo tekstu lasīsi, jo grūtāk būs saprast. Ja tu lasīsi ātri, tad varteikt uzreiz atšifrēsi kas tur rakstīts. Jo kā tu lasi ātri un izlasi pirmos divus vārda burtus, tavs prāts jau iedomājās kas tas pa vārdu. Daudzreiz pat ātri lasot viegli ir pāarlasīt vārdu, piem uzrakstīts ir siena, bet tu izlasi siers. Karoče kautkas tāds. y0

Link to comment
Share on other sites

Huiņa ne uzdevums, to var izlasīt praktiski jebkurš. šo sūdu parasti liek lai tik nopelnītu savus likes vai popularizētu savu augiem.lv ahujenna rēcīgo joku lapu.

Link to comment
Share on other sites

Vienkārši :facepalm: Ko te vairāk var pateikt. Labāk būtu uz skolu gājuši, nekā visu dienu draugos notupējuši un šādus sūdus lasījuši. Ir nu gan ar ko lepoties.. Un tad kad pajautā elementāru jautājumu jebkurā sfērā, tad viss ko var pateikt ir "Ām es nezinu". :facepalm:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×