Jump to content
šayžuks

Jorēnisks izgājiens no anti-jorēnieša.

Recommended Posts

Rakstīšu sūdzību, jo man noņēma čatu. Stāsts sākās ar to, kad:

Reiz senos laikos (vakar), forumā iegriezās jauns ID biedrs ar interesantu segvārdu. Šis pusis feini ar mūsējiem iečatoja, viens otram uzmetam pa komplimentam, viss bumbās, sākam rēkt blablabla. Tad ienāk Suncis, un mēs divi random nogarlaikojušies cilvēki, sākam, kā jau tipiski randomiešiem, rakstīt kautko randomā. Viņa vārdu negribās atklāt bet... *bungas* tas ir Jorens420. Pasakat vēl, kad nav kolosāls vārds? Nu tā, es sāku randomā mest kautkādus jorens ūdens nirējs utt., tekstus viss bumbās, benderis arī kautko pievienojās iemet jorens lohs utt, viss karoče čotkā.

 

Nākamajā rītā jorēnietis šaize pieceļās, ienāk ID mājaslapā un visi ir saslimuši ar jorēngripu un sākuši runāt jorēniski. Nu es protams kā jau jorēniešu līderis arī maucu pa jorēniski, pēkšņi benders ieraksta čatā - nākamais kurš pateiks jorens dabūs banu. Es mājās sēžu, nogarlaikojies, gribu patroļļot un pasaku vārdus - jorēņieši, joŗēņus or smth, bet ne tieši vārdu jorens. A viņš man noņem čatu :damn:

 

Šī nav nekāda veida diskriminācija, vai lietotāja apbižošana, apsaukāšana. Nekad nēesmu teicis jorens lo*s, vai jorens tāds vai jorens tāds. Vienkārši pielipa pats vārds jorens, un viss ko es rakstu nav nekādīgi saistīts ar pašu personu/lietotāju Jorens420.

 

Tapēc lūdzu mīļie drauki, es vēlos lai man atdod čatu, savādāk es nomiršu aiz garlaicības.

 

 

 

BANTEAM IZSKATAT.

 

 

 

 

 

 

FOR JORĒNIJA!!!

Edited by shaize.
Link to comment
Share on other sites

Apmēram par mani ir tas pats , viens pateica kautko smieklīgu par Jorenu, es smejos , izrādot šādi - :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mani nobano čatā , @ID ir tagad aizliegts smieties?

Edited by vovans
Grūti uzrakstīt 2 tādus smaidiņus ? Bet nē, tev kā loham miljoniem tupu smaidiņu jāsaliek un jāraud.
Link to comment
Share on other sites

Man ar tādi pati problēma. Tikai es vispār nebiju nekādā kultā vai sektā iestājies, par vienu vārdu čatā, citēju - jorens - banperm. Nezinu vai vispār tam ir saistība kāda, bet mēs ar lietotāju un adminu Jorens @ JB esam ļoti lieli drauki, es nez kas notika, Viņš to var apstiprināt!

Link to comment
Share on other sites

Es tik ilgi nespēšu gaidīt :( Bet jā, galu galā brīdināja, bet tas manuprāt bij tikai tādēļ jo viņam mēs apnikām. Mēs noteikumus nepārkāpām, benderim vienkārši mēnešreizes iestājušās un tādi nelieli rage no viņa puses būs sagaidāmi.

 

Būšu turpmāk laps puika, un uzvedīšos kārtīki, apsolu.

Edited by shaize.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×