Jump to content
Galva

JB ieteikums

Recommended Posts

Sveiki. viena prasiba. ka jau dazhi ir ieraudzijusi ka ir tada diena kaa lomu diena. kur var izveleties 1 lomu kura saucas frageris.

 

Fragers: Var paņemt 3 ieslodzītos FK (FreeKill'a).

ir tada problema kuru es esmu redzejis loti daudzas reizes serveri.. kads no ct izvelas frageri skraida apkart nu nosauj 2 cilvekus saka ka palika vel 1 tad skatas viens skrien ar wepu nosauj vinu nost un saka tipa vinam bija vep un ka vinam vel 1 frags palika.

 

kad nosauj to pedejo fragu.. frageris saak skraidit pa mapi un meklet kuram ir vepi..

vel ir tadi kuri skraida pa mapi un kad vinam dur vinsh sauj nost + ja vinam vips vinu vispar novakt nevar tatad nozime vinsh nosauj kadus 6 vai vairak fragus jo taja pasa jail_xmf tur uzi daudz un kad sakas lomu diena visi pie uzi skrien tatad frageris nosaus savus 3 fragus un ies mediit tos kuriem ir iero4i.

 

tatad mana prasiba.. ievietot pie fragera noteikumu kura ir rakstits ka frageris var nosaut tikai 3 ieslodzitos Free kilaa. pec tam vienalga ja kads vinam dur vai kadam ir vepons vinam nevar vinu saut.

 

vai nu var ielikt noteikumu ka kad frageris ir nosavis savus 3 fragus vinam ir jajiet uz gr un nedrikst nakt ara no gr. un nedrikst saut tos kuri ieiet gunrooma jo ir loma apsargs. frageris var tikai saut nost cilvekus kuri ieiet gunrooma tikai tad ja palicis tikai 1 ct. vai nu neviens no ct nau panemis apsargu lomu.

tad bus mazak tadu kuri skraida pa mapi meklejot fragus un frago.

 

Sorry ka nau garumziimes :)

Edited by Galva
Link to comment
Share on other sites

Tak priekškam kko mainīt? Ja weps ir kādam tad viņu nedrīkst šaut? Kur loģika?

 

Sargs: Sargā GR. (Ieroču istabu,kur tikai Sargs var šaut tos,kas ienāk GR)

Tas tev par otro tavu ieteikumu ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×