Jump to content
goodfather

Briedis Viljamsu nobendē otrajā raundā.

Recommended Posts

Sestdienas vakarā Arēnā Rīga 19. uzvaru savā profesionālā boksera karjerā izcīnīja Latvijas slavenākais bokseris Mairis Briedis, otrajā raundā četras reizes nokdaunējot 39 gadus veco britu Deniju Viljamsu, kurš savulaik uzveicis arī slaveno Maiku Taisonu.

 

Cīņu Viljamss uzsāka aktīvi, taču jau pirmā raunda laikā Briedis pārņēma iniciatīvu. Otrajā raundā Brieža pārākums izpaudās vairāk nekā acīmredzami. Viljamss trīs reizes tika nokdaunēts, bet pēc ceturtā nokdauna cīņas tiesnesis pārtrauca kauju, piešķirot Mairim uzvaru ar tehnisko nokautu.

 

Tā bija 19. Brieža uzvara 20 cīņās profesionālajā boksā un 13. panākums ar nokautu.

 

Viljamsam, kurš atrodas karjeras norietā, šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas un desmitais pēdējās 14 cīņās. Jau pēc astoņām dienām Viljamss atkal dosies ringā, lai Krievijā tiktos ar albāni Bedarinu Tomu (6-2, 3KO).

 

Slavenākā Viljamsa uzvara bija 2004. gadā, kad brits ceturtajā raundā nokautēja karjeras norietā esošo slaveno amerikāņu bokseri Maiku Taisonu. Viljamss bijis britu smagsvaru čempions, WBO interkontinentālais čempions, kā arī cīnījies par WBC čempiona titulu pret Vitāliju Kļičko.

 

Video sekos bišk vēlāk.

Link to comment
Share on other sites

pats tikko noskatījos pa teļļuku tiešo ēteru no magdeburgas, kur cīnijās čehs ar vācieti. vācietis smuki salika 4 raundos, bet čehs gribēja turpināt, lai gan nevarēja, jo vācietis anormāli atsita čeham aci. :<

Link to comment
Share on other sites

Cepuri nost par Briedi.

 

Tik rauj ciet, kas domā, ka brits ir nokautējis Maiku, ka viņš ir baigais nazis.Cīņa britam pret Maiku bija vnk nebaudāma, jo Maiks tīri gāja ringā, lai varētu saņemt kādu naudu (tas pats arī notika, kad zaudēja Lenox`am, jo pat par zaudējumu varēja nopelnīt prāvu naudas summu).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×