Jump to content
KEEP IT REAL

UEFA Čempionu līgas 1/4

Recommended Posts

"Barcelona" spēlēs pret PSG,bet "Bayern" tiksies ar "Juventus"

 

2ludqh3.jpg

 

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika veikta Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāru izloze. Spānijas "Barcelona" spēlēs pret jaunbagātnieci PSG, kā rindās ir bijušais katalāņu uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs. Citos pāros "Juventus" tiksies ar Minhenes "Bayern", bet Madrides "Real" un Dortmundes "Borussia" krustos šķēpus ar Stambulas "Galatasaray" un "Malaga".

 

 

Aizvakar tika noskaidrotas pēdējās Čempionu līgas ceturtdaļfinālistes, un šodien tika veikta pāru izloze. Pirmajā pārī kopā tika savesta Čempionu līgas debitante "Malaga" un pēdējo divu gadu Vācijas čempione Dortmundes "Borussia", kas vienreiz jau ir triumfējusi Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā - 1997.gadā Minhenē notikušajā finālā "Borussia" ar rezultātu 3:1 uzvarēja "Juventus". Šosezon "Borussia" uzvarēja Nāves grupā ("Real", "Ajax" un "City"), bet astotdaļfinālā tika galā ar Doņeckas "Shakhtar" (2:2, 3:0). Tikmēr "Malaga" grupā apsteidza "Milan", "Zenit" un "Anderlecht" un vakar prata summā atspēlēties pret "Porto" - 0:1 un 2:0.

 

Otrā pārī tiksies Spānijas un Turcijas čempiones - Madrides "Real" un Stambulas "Galatasaray". Turcijas kluba rindās spēlē bijušie "Real" futbolisti Veslijs Sneijders un Hamits Altintops, bet Žuzē Mourinju atkalredzēšanās būs arī ar Didjē Drogbā. Deviņkārtējā Čempionu līgas uzvarētāja "Real" grupu turnīrā palika otrajā vietā aiz "Borussia", bet 1/8 finālā sīvā cīņā salauza Mančestras "United" pretestību (1:1, 2:1). "Galatasaray" Čempionu līgas grupu turnīrā atgriezās pēc sešu gadu pārtraukuma un līdz ceturtdaļfinālam nebija tikusi kopš 1989.gada. Grupā turki apsteidza "Cluj" un "Braga" un palika aiz "United", bet pēc tam izslēdza Gelzenkirhenes "Schalke" (1:1, 3:2).

 

Ar trešo piegājienu beidzot tika izlozēts patiesi skaļš pāris - viena no turnīra galvenajām favorītēm "Barcelona" un jaunbagātniece PSG, kas pēdējā pusotra gada laikā transfēros iztērējusi vairāk nekā 250 miljonus eiro. Francijas kluba rindās spēlē trīs bijušie "Barcelona" futbolisti - Zlatans Ibrahimovičs, Maksvels un Tjagu Mota. Četrkārtējā Eiropas čempione "Barcelona" grupā apsteidza Glāzgovas "Celtic", Lisabonas "Benfica" un Maskavas "Spartak", bet otrdien izrāpās no bezdibeņa un ar 4:0 sasita "Milan" (4:2 summā). PSG, kas 1/4 spēlē pēc 18 gadu pārtraukuma (toreiz PSG 1/4 finālā izslēdza tieši "Barcelona"!), grupā aiz sevis atstāja "Porto", Kijevas "Dynamo" un Zagrebas "Dinamo", savukārt 1/8 finālā nosargāja uzvaru pret "Valencia" (2:1, 1:1). Uzreiz pēc izlozes PSG sporta direktors Leonardu, televīzijā komentējot pretiniekus, bildināja savu draudzeni.

 

Ceturtdaļfinālu pirmās spēles notiks otrajā un trešajā aprīlī. Atbildes mači notiks nedēļu vēlāk. Jāpiebilst, ka pirmoreiz pusfināliem notiks atsevišķa izloze - agrāk pusfinālu pāri tika noteikti jau uzreiz pēc ceturtdaļfinālu izlozēšanas.

 

Malaga - Borussia PSG - Barcelona

Real - Galatasaray Bayern - Juventus

Link to comment
Share on other sites

Heh, Malagai nav nekas neiespējams..

Reālam būs smagi jāpasvīst.

Neticu, ka PSG spēs uzvarēt Barsu..

Nu un šīs pēdējās divas komandas ir pilnīgs sviests, jo abas man ir ļoti mīlas.. :< Būšu par skaistu futbolu un par tiem, kas būs labāki laukumā.. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×