Jump to content

Recommended Posts

Tatad nezinu kas manam pc noticis , bet vis lago un crasho visu laiku shockwaver vai ka vinu sauc , kad skatos kaut ko. Video ari nevaru pastities.. Karoče lieta tāda gribu noskanēt ar antivīrusu datoru.

Lūdzu kāds var iedot link uz antivirusu ar cdkey un vsi lai butu chotka?

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky Antivirus. Domāju, ka viens no labākajiem. Izmantoju un nav nekādu problēmu, skeneris lieliski noskenē un izķer visus nevajadzīgos failus. Nolādēt nelegāli gan jau, ka atradīsi kur. Vienīgi atrodi kkadu cd key failu uz 365 dienām lai licenze strādātu.

Link to comment
Share on other sites

krč nezinu kas tev pa problemam. ceru ka kaut ka sataisisi, bet geimingam baigi labais ir avasts. visur kur forumos esmu prasījis, visi iesaka to.

reiz pat rakstīju Riot Games supportam un viņi ieteica Avast kā ļoti labu AV. Pats kādreiz lietoju bet tagad nav vajadzibas jo nevelku visadus meslus.

 

 

btw nekada sakara ar programmesanu :D

Link to comment
Share on other sites

Vnk antivirus ir Avasts un vins ir ari par brivu. Nokacha un atver interface ar labo klikski un tur redzesi scan computer atver un izvelies kadu scana tipu.

Viss bus cotka.

 

P.s. Tas ,ka anti virusu nevajag ir galigi garam. Drosibas nekad nevar but pa daudz. Un vel prieks tevi feik ,kurs strda ar PS it

pa laikam un kacha daudz ko no neta.

Edited by Tyler.
Link to comment
Share on other sites

Da vaiga noskanet kompi , jo pagaidam nav iespeja parinstalet. A sledzot pc ieksha man izmet visas programmas ka tipa ir not responding..

Tad es visas tipa aizstaisu vinas atkal pasasa atveras. Tad pa dienas vidu 10x nets pazud.. Tad man sak pc lagot..

Vakar vispar pc lagoja ka traks neko izdarit nevareju.. To ka tas ir kaautkads virus to es pats zinu , jo nesen kaut kadu jocigu failu palaidu uz pc ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

http://www.microsoft...ls.aspx?id=5201

 

Pietiekami labs un pa velti :) Tākā man ir Windows 8 , man šis brīnums jau ir iebūvēts iekšā un nekādu vīrussūdzību nav bijis :)

 

Pameiģināšu Sasquatcha doto )

Jau skanne kompi , atrada Trojan un Worm ;DDDDDDD

Edited by feiks.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×