Jump to content
LIN?RDS

ko darījāt ēnu dienā?

Recommended Posts

<--- bija Jelgavā ēnot LLU tehnisko administrātoru. Parādīja Universātes servertelpas, visas laboratorijas vēja kolektorus n shit. Parādīja savu hobiju - robotu taisīšanu. Pastāstīja kas nākotnē vairāk noderēs. Interesants cilvēks. Norm, patikās. 10/10

 

un jūs? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Biju skolā ,ēnoju pats savu ēnu..

Bija diezgan interesanti ,biju apskatit 6 mācību kabinetus , dabūju apskatīt veco parku un kafejnicu "pauze ",kur ieturēju pusdienas.

Interesanti ari likās sēdēt stundu laikā internetā , vietnē kuru sauc IDenty.lv un čatot ar tur dzīvojošajiem zaļajiem cilvēciņiem.

 

Tiešām sī diena liekas izdevusies un liktu 10/10 :)

 

Un kā ar jums ?

Link to comment
Share on other sites

beeimn.

Bijām zaķusalas TV tornī, vajadzēja runāt atngliski ar kādu turku un tad mūs nofočēja. Gara pastaiga un MC'donalds kur visi kārtīgi pierijās un viens puisis izvēmās. Es iesprūdu tualetē un meistariem vajadzēja attaisīt durvis. Visi par mani smējās n šit. Tad bijām medicīnas muzejā, kur vienīgais kas man patika bija sēdēt uz krēsliem un skatīties uz prezervatīvu kleitu kas tur bija izveidota. Braucām atpakaļ un troļukā klasesbiedri strīdējās ar bomzi. Perfekta diena, vai ne?

Edited by SHIFT
Link to comment
Share on other sites

Tātad ko es darīju ēnu dienā ( šodien)

 

Es ēnoju pats savu ēnu.

 

Bija diezgan interesanti ēnot pašam sevi , dabūju apskatīt 6 mācību kabinetus , veco parku caur kuru nācās iet ,lai tiktu uz kafeinīcu ar nosaukumu "Pauze", lai varētu ieturēt pusdienas. Palutināju sevi ar šampinjona picu un 2 smilšu glazētajām bulciņām

Interesanti arī bija stundu laikā sēdēt internetā , vietnē Identy.lv , kur es sarakstijos ar tur dzīvojošajiem mazajiem ,zaļajiem cilvēciņiem.

 

Uzskatu ka šī diena ir izdevusies un liktu 10/10 !!!

Ceru nākamgad tik pat labi pavadīt ēnu dienu :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×