Jump to content
Ryan Sykes

Latvija brauc uz SoČiem!

Recommended Posts

Labrīt visiem hokeja faniem, es nāku ar labām ziņām jūsmājās... Kā jau daudzi zina, tad mūsējie ir to paveikuši, ir kvalificējušies SoČu olimpiādē... Par spēli varu pateikt to, ka tā bija reāla nervu deva. Arēnā vērojot bija redzams, ka mūsējie nebija gatavi tādam sākumam un nevarēja 1.puslaikā saņemties. Bet paldies tiem 10180 faniem, kas šajā sniegotajā svētdienā bija arēnā un nenokāra degunu pēc pirmā puslaika... Mūsu fani ir labākie pasaulē, un mūs neviens šai ziņā nepārspēs. Šī spēle ieies mūsu vēsturē ar lielu + zīmi.

Īsa spēles analīze: 1. puslaiks pagāja vairāk aizsardzībā, jo tie uzbrukumi kurus veidoja franČi tie bija spēcīgi, bet savukārt mums 1.periods bija neizmantoto iespēju periods.

2.periods iesākās nervozi... Bet tā nemanot, 14 minūtē, 2.periodā savu vārtu devu iedeva Dārziņš, kurš pēc manām domām bija labākais spēlētājs visā šajā kvalifikācija.. Šis viņa izgājiens un skaistie vārti deva cerības, ka būs, būs tie SoČi...

3.periods.... JĀĀĀĀĀĀĀĀ! Ātrie vārti, veiklās rokas Dārziņa un Karsuma spēja to izdarīt... 2:2. Tas bija tas kas mums bija vajadzīgs. Tālākā spēle 3.periodā bija nervu pilna un noraidījumu pilns periods. Francūžu acīs varēja redzēt nervozitāti, bet to ko rādīja mūsu spēlētāji kuri gūlās ripai priek šā parādīja to, ka mūsējie ir pelnījuši Olimpiādi. Tā arī beidzās 3.periods... Prieki, daudzu acīs asaras. Pirmo reizi redzēju cik neviltoti laimīgs bija mūsu indiāņu bāleliņš Teds Nolans.

Tas kas notika pagarinājumā bija vairāk kā formalitāte. Abas komandas rādīja zvaigžņu spēles cienīgus momentus. Jā franČi guva vārtus, bet tie jau neko neizšķīra.

Latvija, Latvija, skandēja pa visu arēnu. Mūsējie ir labākie!

Olimpiādē mums būs jāspēlē pret Čehijas, Zviedrijas un Šveices valstvienībām. Visas ir spēcīgas, bet vēsturē mēs zinām, ka mūsējie ir spējuši atņemt punktus šīm valstīm... Ceram tikai uz to labāko, jo kā pats Teds Nolans ir teicis, ka ar šo sastāvu mēs tālu tiksim!

 

Latvija - Francija 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1)

Vārti: 02:50 Flerī (Ovitū, vair.) 0:1, 14:50 Menjē (Derosjē) 0:2, 34:59 Dārziņš (Ķēniņš, M.Rēdlihs) 1:2, 40:12 Karsums (Dārziņš) 2:2, 64:20 Belmārs (Amārs, Menjē) 2:3.

Metieni: 36:26.

Soda minūtes: 10:18.

Vārtos: Masaļskis - Iē (līdz 58:06 un no 59:17 līdz 59:38 un no 60:00).

 

Runājot par citām kvalifikācijas grupām, notika 2 lieli pārsteigumi. Olimpiādē iekļuva ne grupas favorīti bet gan citi. Tās ir Austrijas komanda un Slovēnijas komanda, kas pirmo reizi savā vēsturē spēlēs tik augstā turnīrā.

 

Piedāvāju jums 3 dienas apskatu no visām kvalifikācijas grupām. Baudam hokeju un neaizmirstam par maniem pūliņiem ielikt man "LIKE"!

 

 

 

 

Paldies par uzmanību, jūsu ID komūna sporta eksperts Raiens Saiks!

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz žēl Vāciešu, jo nu uzskatu, ka Vācieši ir ļoti spēcīgi.. Viņi to ir pierādījuši PČ.

Tad vēl, nāk smiekli par Baltkrieviem un prieks par Slovēņiem, kas šādā grupā, spēja uzvarēt..

Olimpiādē būšu par Slovākiem, Zviedriem un Somiem.. :)

 

 

Kaķi, negribu, lai Krievi uzvar tikai tādēļ, ka gribās redzēt to, kas tur notiksies, ja viņi neuzvarēs.. :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×