Jump to content
Ryan Sykes

Niživijs pāriet uz"Lev" komandu!

Recommended Posts

2013-01-11_izivijs.jpg

Aleksandrs Ņiživijs līdz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas beigām pievienosies Normunda Sējēja un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētajam Prāgas "Lev", vēsta Rīgas "Dinamo" mājaslapa.

 

 

Ņiživijs, kuram ar Rīgas "Dinamo" ir spēkā līgums līdz šā gada 30.aprīlim, šosezon 33 spēlēs bija guvis vienus vārtus, atdevis 14 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -10. Ņiživija kontā arī sešas soda minūtes un 34 metieni pa vārtiem (realizācija - 2.9%). Vidēji spēlē uz ledus Aleksandrs bijis 15 minūtes un deviņas sekundes.

Ņiživijs kopā ar "Dinamo" bijis kopš kluba debijas Kontinentālajā hokeja līgā. Regulārajā sezonā un
play-off
Ņiživijs kopā aizvadījis 247 spēles, sakrājis 136 punktus (43+93) un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -42. Ņiživijs pa vārtiem izdarījis 348 metienus (realizācija - 12.4%) un ticis pie 111 soda minūtēm. Ņiživijam septembrī apritēs jau 37 gadi.

Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 42 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē. "Lev" 41 mačā ir 60 punkti, kas Rietumu konferencē ļauj ieņemt septīto vietu. Sezonas gaitā "Lev" pievienojās arī Mārtiņš Cipulis, kurš Prāgas kluba rindās sešās spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Ņiživijs pirms Rīgas "Dinamo" pārstāvējis vairākus Krievijas Superlīgas un Augstākās līgas klubus - Jaroslavļas "Lokomotiv", Maskavas "Dynamo", Permas "Molot-Prikamye" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Aleksandrs vienu sezonu pavadījis Zviedrijas vienībā "Björklöven", bet karjeru sāka, Starpnacionālajā hokeja līgā spēlējot "Pārdaugavā". Ņiživijs "Lokomotiv" sastāvā kļuva par Krievijas čempionu, bet kopā ar "Torpedo" uzvarēja Krievijas Augstākajā līgā.

 

izmantotie resursi:
Edited by Ryan_Sykes
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×