Jump to content

Boratins

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Boratins reacted to akka in IDENTY 6 Gadi   
    Sveiciens visiem šajā jaukajā dienā - IDENTY Dzimšanas dienā. Sākumā vēlos Jūs visus apsveikt ar to, ka esam kopā izturējuši vēl vienu, teiksim, vienu no smagākajiem gadiem kurš mums ir bijis, Sākot ar problēmām hostingā, visbeidzot ar cietā diska nodegšanu, bet pat tas mūs neattur no pastāvēšanas.  Vēlos sacīt milzīgu paldies visiem lietotājiem, kuri atbalsta mūs, kuri aktīvi seko visam jaunajam kas notiek iekš IDenty. Visiem serveru adminiem, administrātoriem, bantīmiem, kuri savu darbu dara ar prieku un vislielāko atdevi, lai tikai būtu patīkamāka spēle iekš serveros. Bet vislielāko paldies es gribu teikt, visiem tiem, kuri pēc mazākajām problēmām, strīdiem, neskaitāmajiem identy "offline times", nepamet mūs, kuri uztraucās par to, ka notikusi kāda "kļūme", kuri ir ar mums gan priekos, gan bēdās, tieši to cilvēku dēļ es cenšos, nebūtu Jūs, nebūtu IDentija, vēlreiz, paldies Jums.   Nedaudz par statistiku, tad jau ķersimies klāt saldajam ēdienam. Izveidotie topiki, gada laikā - 3000+ Reģistrētie lietotāji - 1800+ Sarakstītie posti - 28500+ Nosūtītās privātās ziņas - 3773   Parunāsim nedaudz par pārsteigumu, kuru jūs noteikti jau esat ievērojuši - jauna sākumlapa, vairāk jaunu iespēju, jaunas fīčas kuras nav redzētas citur.   Jau decembrī domāju, ka uz IDenty 6. gadu jubileju varētu uztaisīt ko foršu un, lai visiem prieks, domāju, domāju un izdomāju, ka tā beidzot varētu būt jauna sākumlapa, jo kuram gan patīk sēdēt saplēstā sākumlapā. Bez liekiem jautājumiem, sāku meklēt cilvēku kurš prot zīmēt, meklēju un meklēju, atradu vienu, bet neapmierināta, tad sāku runāt ar feiku un šis teica, ka varot izpalīdzēt, protams par nelielu samaksu. Es uzreiz piekritu, jo vienmēr feika darbi ir patikuši, arī šī jaunā sākumlapa ir viņa roku darbs. Labs ir, uzzimēts ir, bet kurš kodēs? Pirmais kas ienāca prātā bija outsiders, bet paprasīja diezgan paprāvu summu, kuru es varēju atļauties, bet negribēju pazaudēt 300eur. Atkal runājos ar cilvēkiem, lai kādu iesaka, bet beigās atradu mūsu pašu Klāvu, izbijušo administrātoru, kurš par saprātīgu cenu to visu uzkodēja, paldies Viņam. Ceru, ka mīnusus izlīdzināšu, vismaz uz pusi, tāpēc gaidīti ziedojumi, no jebkura no jums, protams, ja nesavākšu neko, tad samierināšos ar to un dzīvošu tālāk.     Ar cieņu IDenty Administrācija.
  2. Upvote
    Boratins reacted to simplijs in UNBAN [dd2] WH Silas   
    uzvilki uz platformas kasti, jo bija, bet tad pamaīji, ka uz b1 pusi nāk un pārvilki pricelu uz viņu.
     
    hah. :29:
     
    ša noskatīšos, moš vēl kāds moments ir.
     
    p47, okk, tu no 2004. gada izlīdi?
     
    edit:
     
    11:04 - Moments ar awp c no t respa. Gaidi enemy otrā galā, redzi, ka nāk tuvāk turvīm, jau laicīgi novelc pricelu un boom - hs.
    22:09 - pa ko tu tur izšāvi, ja čali pamanīji tikai 22:14?
    25:45 - atkal tas pats gadījums
    (pirmais un trešais ir uzskatāmi par [], jo nevienā citā raundā tu tur nevelc, jo tur neiet neviens)
    30:15 - jau minētais moments.
     
     
    kopumā staigā kā bots, kas liecina, ka tavi visi šāvieni nav tīri, jo šaut arī tu nejēdz. spotus pārbaudi un turi pricelu virsū tikai tad, kad tur kāds ir. 
     
     
    edit2: uz skaņu tu čist nespēlē vecīt, stāsti to kādam citam. un radars netik.
×