Jump to content

plunksh

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plunksh

  1. VAI LŪDZU VARĒTU KĀDS MANI UNBANOT NO ČATA?PĒDĒJOS 3 MĒNEŠUS NEESMU PIE VIŅA KLĀT TICIS ;((((

  2. Varbūt skatamies uz dāžādiem demo, bet skaidri un gaiši ir redzams, kad nošauj ct, weps iekrīt tev mugurā, un kad tevi nošauju, tas izkrīt.
  3. Un vēlos, lai stāv "skripts/plugins" tā kā DD2, kad spelētājs rekonektējās, lai tas uzdrādās uz monitora! Ja nemaldos tāds plugins jau ir.Rādās *spēlētāja niks* used retry command.
  4. DEFIRE [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: DeFire [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'abuse+fk' [AMXBANS] Duration: '6 hours' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1020605920' [AMXBANS] Your IP: '78.84.28.59' [AMXBANS] ======================================= Skaidrojums - bija weps uz muguras, devu laiku izmest, neizmeta.Nošāvu, pārmeta pie t's, nesapratu par ko, nobanoja par fk un admin abuse. http://failiem.lv/u/scyktet (pēdējās sekundes apm.30) 48, man šķiet.vēlarvien neesmu sapratis http://identy.lv/bans/index/56070
  5. Beidzot būs tas plugins par steam id mainīšanu.yeyy, prieks ka ID aug
  6. visu mūžu domāju ka 1ais ir iespejams tikai multenēs
  7. Kaspars 2 Kaspars 46.109.32.178:53265 http://failiem.lv/u/bpuahvm +/- 10 pēdējās minūtes, arī pāris citi pārpkāpumi ir Gunfeed, nevadīšana (īsti nemācēšu noformulēt) Jailbreak.
  8. plunksh

    JB ezitis

    Ezitis 16 king 87.110.133.224:27005 http://failiem.lv/u/beedwma apm 20:05 (nu plkst bija tik, nezinu vai demo tāpatās ņem laiku, bet bija pie pašām beigām.) pārkāpums - fk. neievēroja noteikumu - Ja sargs ir vadījis kādu dienu, kas uz doto brīdi norisinājusies iekš kamerām, bet kameras neparedzēti aiztaisās (atkarīgs no mapes), vecie noteikumi paliek spēkā vēl 3 sekundes, ja kameras netiek atvērtas. Ja sargi nespēj kameras atvērt vēlreiz 3 sekunžu laikā - ieslodzītie drīkst darīt ko vēlas(ievērojot vispārējos noteikumus), kamēr kameras atkal netiek atvērtas un vecie noteikumi atkal stājas spēkā. Bija pagājušas vairāk kā 3, šī diena bija cell day. Jailbreak. Ar cieņu, Plunkš!
  9. Aizliegts jebkādi maldināt spēlētājus izmantojot spēles/dienas/komandas, kuras nav ierakstītas IDenty JB noteikumos - Brīdinājums / Slay, ja notiek atkārtoti - Ban 120 minūtes.
  10. Par maldināšanu, jā.Uzliec 2h, pateicu - "saimons saka hop" un nošāvu, bet kāpēc nepastāv saimons saka spēle?
  11. SUDZIBA nika zagšana students (nesapratu pareizi kur šis jāraksta) 1.Students 2.http://failiem.lv/u/dynnudk 3. - 4. - 5. Nika zagšana 6. Spēlētājs ar niku Students zog niku, no sākuma to pamaniju jo nebija "_", pēctam arī noteikumus nezināja, un par citu FK nenobanoja, kā arī neizmantoja mic kā viņš to dara parasti. 7.Jailbreak.
  12. ir videokartes kuras velk visjaunākās spēles, bet pāris vecās nevelk pat ja nevajag daudz viņam. domāju vaina ir vodeokartē
  13. lololololol. lololololol. spammmmm. spammmmm.
  14. plunksh

    blogs v2

    Iepriekšējā daļa bija laba, šī nepārāk, piedod :bad topic: Ar nepacietību gaidu nākamo daļu lai saprastu vai tev padodas, vai arī vienkārši pirmais blogs bija labs. GL.
  15. viņš noteikumus nezin, jau visu vakaru lien pie ct, taisa fk, bet tā arī neviens viņu nebano -___- Ty kto tokoi, dovaj do svidanje : Lietotājs @ sūdzības // Galvon
  16. plunksh

    žēl mazā.

    Debili, ka par to lielākajās daļās valstu pat sods nepienākas :doh:
  17. plunksh

    blogs v1

    Nevar spriest kāds tas cilvēks ir pēc tā ko viņš dara.Mani vecāki ir man aizlieguši tikties ar lielāko daļu manu draugu tikai dēļ tā ka viņi dzer, vai pīpē.Saprotu, pareizi jau būtu, tādi cilvēki velk tikai uz leju.Bet būsim atklāti - cik jautri ir vienkārši aiziet pie kāda, padzert tēju un parunāties? Nesaku ka jāpavada dzīve reibumā, bet dažkārt tak atslābt var, ne? Nevajag pilnībā alkaholu nonīcināt, nav jau tik traki.Un tas no kāda vecuma sīkais sāk dzert ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, ko viņam vecāki ir iemācijuši.
  18. (links izņemts) , bet tas ir torents
  19. plunksh

    asdfmovie 7

    why wont you let me die? es gar zemi xD
  20. slotu nopērc, ja serveris ir pilns tad tie kas pievienojas ar rezervētu slotu, ieņem citu cilvēku vietas
  21. Prieks vismaz, ka cilvēki neklusē, es būtu pats skrējis tam čalim kas nozog pakaļ.
  22. plunksh

    mHm lOl?

    kas pa dziesmu?
×