Jump to content

MMD

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About MMD

Recent Profile Visitors

958 profile views

MMD's Achievements

  1. Tātad aizvakar vakarā 21:00 dabūju banu uz 15h par ABUSE, bet vakar negāju CS, bet šodien mēģinu iet 19:10 un nekā nerāda tikai to "You are Banned'' Bet 15h ir pagājušas taču! Protams JB serverī!
  2. Tātad es spēlēju JB serveri, tur liek pavēles, piemēram, pasaki kur atrodas tavs draugs, a man nerāda radaru stūrītī! Par Spray, Tātad sargs saka piemēram nāc uzkāp uz spray a man nerada, es pats uztetovēju, bet arī nav. HELP!
  3. iedosiet normāla Cs 1.6 linku, kad kačāju, tie ir sūdi lieli, Tikai steam nevajag, jo man gadi neatļauj! nerakstat tādu tekstu '' Pameklē Google'' un palīdzat kā salabot pingu. kuru man @Lauķis iedeva, ar to ir baigi grūti!
  4. Tātad vēlos spēlēt JB serveri un ik pēc dažām minūtēm izmet mani par lielu pingu!
  5. Kad piesledzos serverim mani izmet no tā, parāda šādu konsolē BUILD 5447 SERVER (0 CRC) Server # 73 Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180 Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181 Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server MMD connected Couldn't open file overviews/jail_ancient.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/jail_ancient.txt. Using default values for overiew mode. Host_Error: UserMsg: Not Present on Cl
  6. Bet man nepatīk ar orģinālajiem!
  7. Man rāda orģinālos terrorista skinus, nevis cietumnieka! HELP!
  8. Viss aizgāja Bet varbūt rīt vel tā būs! Moš
  9. Jā bet tagad bija 16/22 bet tāpat met ārā!
  10. Tātad kad pieslēdzos JB serverim, tad izmet no servera ātri un viss... HELP Un prasa pēctam vēl slotus!
×