Jump to content

SICKPHOY ._.

Lietotājs
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About SICKPHOY ._.

  • Birthday 01/05/2000

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

SICKPHOY ._.'s Achievements

  1. Demkas Lagi bieži mēs parādities. :D p.s Jūs tādi purni esat, nesaprotat jēgu.
  2. Sveiki, beidzot saņēmos un uztaisīju "kārtigu" video @cs1.6. Šis būs pirmais edits ar "HLAE" programmu, visu laiku taisīju bez, nu redzēsim kā man sanāca, sanāca šadi. Video Filmēts tepatās @identy Lūdzu izbaudam video p.s Nopisās Intro.
  3. Suminam Jubilāru, lai piepildās tavi sapņi !
  4. Daudz laimes Rūķi. :damn:
  5. 1. Pārkāpējs : Mr.Good President 2. IP : 46.109.7.17:27005 3. Demo : http://failiem.lv/u/vqxwybs 4. Situācija : Apmēram pirmais kills, kaut kur pa vidu un uz beigām arī, jo kad viņš šauj pa pretinieku burtiski raustās temeklītis. 5. Palīgprogramma : Aims. 6. Serveris : dd2
  6. Nolāde to failu un pārliec, moš aizies, agrāk tā darīju, man aizgāja.
  7. Dude it's low, ja es taisītu "movie" šitie killi priekš manis ir ez. Tak ņem fragus daudzāk un tad montē visus kopā, nevis vienā mapē viens "special shots"
  8. Tajā bridi kurā man nebija diks? Nē, nu zinkā es jau pa šo steli nezinu, saku kad 1. reiz gribešu pats meģinat.
  9. okē, tiktalu biji ticis, bet lai nebūtu man sanācis double post nolēmu sagaidīt, un tad man parādija kad man ir vajadzīgs w7 disks un bija jaspiež Jā vai Nē, bet man tā diska nemaz nav, viņš ir laikam pie tā cilveka kas man visu laiku ir restaretējis windowsu.
  10. Labvakar, es nekad nēsmu tā darījis tapēc arī nezinašu varbūt kāds var iemācit rr windowsu, nu jā citiem tas ir ez, bet nu vienkarši man vajag redzēt kā to dara nu takā pamācību, varbūt varat dalīties savā pamacība vai iemest kādu sakarīgu video. Paldies! ps. Šis video kas te būs, šādi arī var darīt, nu pēc jums, jums jau pieredze man, nav darišu pirmo reizi un bez maksas.
×