Jump to content

nibbasaurus

Lietotājs
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    nibbasaurus reacted to Outpace in IDC skrāpē laimē   
    Paldies par šo burvīgo iespēju dabūt šo burvīgo biļeti lai dabūtu burvīgo 0idc kā visur kas saisīts ar idc un tā tālāk šī pasaciņa turpinās kamēr tekstiņš beidzās un šie foršie daudzie simboli ir savākti un varu būt priecīgs par savu burvīgo laimestu kas mani iepriecinās visu nākošo dienu zinot ka bija iespēja kļūt par miljonāru bet beigās dabūju neko un dzīvoju zem tilta. Vakara pasaciņas beigas.
  2. Like
    nibbasaurus reacted to boomix in IDC skrāpē laimē   
    Labdien, labvakar!
    Janvāris, 2020 ir pienācis, ballīšu mēnesis. Ņemot vērā ka @Hazzelismani izaicināja uz reputācijas cīņu, piedāvāju arī sava veida konkursu, saņemt IDCash bezmaksas, iepostojot vienu postu dienā ar vismaz 200 rakstu zīmēm.
     
    Kas tad man jādara, lai piedalītos?
    Uzspied like šim topikam (haha hazel) Savieno savu profilu ar steam, vai savādāk šis nestrādās Janvārī reizi dienā ieposto kaut ko forumā (virs 200 simboliem postā) un saņem bezmaksas biļeti tajā dienā Ej uz https://identy.lv/skrape un ver vaļā savu kasti.  
    Kas man jāzin?
    Biļetes nevar stackot, meaning, tev var būt maksimāli tikai viena biļete inventory Ja nav savienots steam profils, biļete netiks piešķirta Procenti ir palielināti, lielāka iespēja saņemt IDCash, hehe  
    Tas arī pagaidām viss, ja ko būšu piemirsis, topiku papildināšu.
     
    Cheers
     

  3. Upvote
    nibbasaurus reacted to _TnT_ in Laiks ieviest RETAKE serverus?   
    Ideja man patīk, noteikti iegrieztos serverī, bet šaubos, ka šis būtu ilgtermiņa variants. JB bija vipi, modeļi etc., kas padarīja serveri kaut cik rentablu.
    Domāju, ka, ja ver jaunu serveri, tam ir jābūt custom made ar kādu odziņu, nevis standarta Retake. Pretējā gadījumā, kā jau minēja iepriekš, tas bieži būtu vai nu pilns vai pilnīgi tukšs.
×