Jump to content

jeans

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jeans

  1. Sveicināti!
    Tiek pārdota kvalitatīvs UE BOOM 3 Bluetooth skaļrunis. 
    Skaļrunis ir nesen pirkts (pirms nedēļas) un tiek pārdots, jo tiks iegādāts cits! 
    Skaļrunis ir ļoti skaļš un kvalitatīvs. Skaļruni var savienot ar Android un Apple telefoniem. Abām operētājsistēmam ir arī iespēja lejupielādēt BOOM skaļruņa aplikāciju, ar kuru var pilnībā regulēt visu, skaļumu, basus un visādas citas fīčas. 
    Orģinālā cena ir 90-100 eur veikalā, bet par cik esmu atvēris un paklausījies tikai aptuveni divas reizes, tad man apmierinoša cena būs - 55 eur. 
    Raksti šeit vai PM un centīšos atbildēt ar visu nepieciešamo informāciju pēc iespējas ātrāk! 

    EEVYdZH.jpg


     -

  2. Tātad, manās rokās ir nonācis tāds brīnums, kā G413 Carbon klaviatūra. 

    Ļoti ērta, laba klaviatūra priekš spēlēm vai vispār priekš rakstīšanas. Manā īpašumā tā ir ļoti jauna, tikai nedēļu. Par cik neatbilst drusku maniem standartiem, vēlos pa lēto atdot kādam. 

    Cena - 55 eur, nav akmenī kalta. 

    Klaviatūra pilnībā jauna, ļoti mazlietota, tikai principā no kastes izņemta un pieslēgta. 

    1A pa 81 eiro iet, tas ir vel neskaitot shipping protams. - https://www.1a.lv/datortehnika_preces_birojam/periferija_programmatura/klaviaturas/logitech_g413_mechanical_gaming_keyboard_carbon_us?gclid=CjwKCAjwg-DpBRBbEiwAEV1_-H9p_TTeox4xdq4turDXwl-PVWHvnbzkyPANxzVZCvv4OKG7tSPeexoCn_8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Var sazināties šeit PM un telefona numuru arī PM var dabūt, jo daudz jāstrādā. Bildes vairāk varēšu wpp aizsūtīt, ja vajadzēs un interesēs. 

    Bilde mana - https://imgur.com/a/Ddwyx3t 

    Paldies par uzmanību. 

  3. Biku garlaicīgi, ka Astralis uzvarēja, cerēju ļoti uz Renegades, bet nu viņiem kaut kas nesagāja, bet tā ļoti laba komanda un liels pontencionāls nākotnē manuprāt, daudzi tik teica ka luck, luck, bet nu es uzskatu, ka tur ir tikai skills. Ence arī nice nospēleja, bet nesagāja beigās pret Astrali, ka nu nē top 1 teams. Par ko jūs fanojāt? 

  4. 21 hours ago, reidžners said:

    man laikam final challanger stage pickemi izskatisies šādi, ja kādam interesē xd
    par to g2 picku, daudzi fleimos ka vini shit utt xd, bet par cik misija ir dabut 5 pareizus pickus, es labāk salieku apakšā tās komandas kuras es domāju ka chist tiks tālāk un kkadu risky picku (piem. g2) lieku pie 3-0. g2 vietā es domāju ka arī varētu likt vega.
    avangar vietā itkā arī varētu likt tyloo, bet uzskatu ka avangar tiks tālāk.

    VNjr8C7.png

    Nezinu vai G2 saņemsies un paņems 3-0..pret vega galīgi dranķīgi nospēlēja, bet nu veiksmi. 

    Fnatic arī ded, bet nu cerēju uz Vitality paņemt 3-0, bet tas arī nesagāja. Tagad tik jācer uz winstrike, ka zaudēs 0-3. :D 

×