Jump to content

Gritzz04

Lietotājs
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gritzz04

  1. Gritzz04

    test

    Test. Post farming is easy, problem not fixed.
  2. Nu ja tu dabūji kko tādu tad tu baigais vecis. Mēs abi tikko dabūjām +1 postu.
  3. A - Došu 8/10 ja tas bildē esi tu, ja nē tad 6/10. P - Kā jau teicu, ja tas esi tu - 10/10, ja nē tad došu 5/10 N - 8/10, ir labinieks.
  4. Neredzu tavus vārdus minūtē.
  5. Manuprāt interesanti redzēt cik katrs iegūs, un cik katrs ātri raksta.Photoshops nav māksla tādēļ neizmantojam to, ieejam šeit http://typing-speed-test.aoeu.eu/un sāc rakstīt, kad esi pabeidzis noscreeno savu rezultātu un ieliec šeit.Redzēsim kurš ir servera ātrrakstītājs. Mans score nav pārāk iespaidīgs jo nācās izmantot portatīvā PC klaviatūru, nevis to ko izmantoju ikdienā.
  6. A - 6/10, sākumā acīs neiekrīt un pat nevar saprast kas tas ir, bet mašīna OK. P - 2/10, nenosauktu to pat par parakstu. N - 5/10, man ne pārāk.
  7. A - 8/10, ir OK, interesants tāds. P - 0/10, nerāda png failu ja tas tāds ir. N - 7/10 Nu, kautkā prātā ir nosēdies, ir ok.
  8. nav Mirušas zebras astes #54ā spalva?
  9. A 7/10, ja vēl tas būtu tu.xD P 5/10, nuu tāds, nu tāds. N 5/10, baigi jocīgs.
  10. Nav nekāds PRO scene, vienkārši gribu augt un attīstīties, tāds fun MM bet lai ir komanda, stipra utt.Varbūt tiešām vēlies?
  11. Nevienam tā baigi nepiedāvāšu, jo vēlos tādi kas paši labprāt nāk komandā un cīnās. Bet vari nākt droši teamā, cik saprotu esi smurfs bet nu labi, pamācīsi.Aicini steamā.
  12. Gritzz04

    Musician.

    Došu 5/10, pašam personīgi neiepatikās.
  13. Sveiki, sen jau vēlos to izdarīt bet savākt komandu un pēctam to noturēt ir patiešām grūti. Tātad, pats esmu Silver 2 un ļoti patīk spēlēt MatchMaking, bet būsim godīgi, ikvienam no mums riebjas ja iemet spēlē ar Krieviem vai vienkārši troļļiem.Tā nu vēlos savākt Latviešu komandu.Dažas prasības: -Obligāti jābut Silver vai no rank iekš MatchMaking, kopā mācīsimies un augsim. -Neesi trollis. -Latviski runājošs. Jā, tas arī daudz maz viss.Un jā.Vēlviena lieta ar ko būs jārēķinās, zinu ka daudziem riebjas mana balss, ka izklausos pēc 8 gadīga puika, bet godīgi sakot man ir tikai 12.Bet prātā esmu diezgan nobriedis, vismaz pats vēlētos tā domāt. Nu jā, vairāk pa Steam - Gritzz04 vai Skype Grame TheSweet. Nu protams variet arī šeit, forumā apakšā ierakstīt.
×